دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 ارديبهشت 1400 - 10:38
رحمانی در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

کمک دانشجویان جهادگر به کشاورزان جنوب کرمان/ ۱۲۰ تن محصول از کشاورزان خریداری شد

دبیر قرارگاه جهادی جهش تولید بسیج دانشجویی از کمک دانشجویان جهادی به کشاورزان جنوب کرمان برای مشکل فروش پیاز خبر داد.
کد خبر : 576372
کشاورزی پیاز

محمدرضا رحمانی، دبیر قرارگاه جهادی جهش تولید بسیج دانشجویی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه قرارگاه جهش تولید در فروردین سال ۱۴۰۰ فعالیت خود را آغاز کرده است، اظهار کرد: این قرارگاه در خصوص معضلی که در کرمان شکل گرفته و پیاز کشاورزان روی دستشان مانده، ورود پیدا کرده است و سعی دارد باری را از روی دوش کشاورزان بردارد.


فروش محصولات کشاورزان کرمانی به بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران


وی افزود: قرارگاه در سه بخش تمرکز کرده است. نخست فروش و عرضه مستقیم محصولات کشاورزان کرمانی به بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران و شهرستان‌های بزرگ بوده که با هماهنگی سپاه استان کرمان و جیرفت انجام شده است. سعی داریم موضوع تأمین را مجموعه سپاه انجام دهد و هماهنگی‌های مربوط به بحث فروش را دانشجویان جهادگر انجام دهند تا فروخته شود.


احداث صنایع تبدیلی با استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی


دبیر قرارگاه جهادی جهش تولید بسیج دانشجویی بیان کرد: قرارگاه در بخش دوم فعالیت‌های خود به دنبال احداث صنایع تبدیلی با استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی، هیئت‌ها و گروه‌های مردم‌نهاد است؛ با توجه به اینکه در ماه مبارک رمضان قرار داریم و بازار پیاز گرم است، شبکه‌ای از گروه‌های جهادی ایجاد کردیم که برای حل مشکل پیاز ورود پیدا کنند. در واقع صنایع تبدیلی از قبیل پیاز داغ، پیاز خشک یا پودر پیاز را راه‌اندازی کرده و شروع به تولید کنند و فروش هم با خودشان باشد.


رحمانی خاطرنشان کرد: بخش سوم فعالیت‌های قرارگاه جهش تولید، فروش و عرضه مستقیم محصول با استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی در حاشیه شهرهاست. در واقع جهادگران در حاشیه شهر و مناطق محروم غرفه می‌زنند و پیاز را با قیمتی به مراتب ارزان‌تر از قیمتی که در مغازه یا دست مصرف‌کننده می‌رسد، می‌فروشند و کمکی به کشاورزان است.


وی ادامه داد: معضل اصلی که متأسفانه در منطقه وجود دارد حدود ۴۰۰ هزار تن پیاز مازاد بوده که بر روی زمین مانده است. دلیل و اصلی که مانع رسیدن این محصولات به بازار شده حمل و نقل است که متأسفانه یا ماشین در آن منطقه نیست و یا اگر وجود دارد، قیمت آن بسیار بالا است و عملاً صرف نمی‌کند تا به تهران برسد.


خریداری ۱۲۰ تن محصول از کشاورزان


دبیر قرارگاه جهادی جهش تولید بسیج دانشجویی گفت: قرارگاه جهش تولید به‌تازگی به حل مشکل کشاورزان ورود کرده و با رایزنی‌های انجام شده توانستیم تعدادی ماشین از نهادها بگیریم و حدود ۱۲۰ تن از این محصولات را به بازار رسانده و باری را از دوش کشاورزان برداریم.


انتهای پیام/۴۱۱۸/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب