دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در چهارمین روز ماه مبارک رمضان؛

«مثل ماه» از تلاش کادر درمان در نجات مادر باردار کرونایی گفت

برنامه «مثل ماه» در سومین قسمت، ماجرای خوف و رجای مردی را حکایت می‌کند که همسر باردارش پس از ابتلا به کرونا در لحظاتی سخت با مرگ دست و پنجه نرم می‌کند.
کد خبر : 575683
مثل ماه

به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی برنامه، محمدرضا قناد شب گذشته ۲۸ فروردین مهمان برنامه «مثل ماه» در شبکه سه سیما و با اجرای رسالت بوذری شد و از داستان همسر باردار خود در شرایط کرونایی سخن گفت.


وی ابتدای این برنامه که در بازه زمانی قبل از افطار از شبکه سه پخش می شود، بیان کرد: بهمن ماه سال گذشته همسر باردارم پس از ابتلا به کرونا  از ترس رفتن به بیمارستان در خانه بستری شد و من به همراه دختر کوچکم در خانه از او مراقبت می‌کردیم. پس از چند روز حال همسرم رو به وخامت گذاشت اما همچنان از رفتن به بیمارستان امتناع می‌کرد و ما ناچارا او را به بیمارستان بردیم. با وجود اینکه بیمارستان تخت خالی نداشت به دلیل افت اکسیژن همسرم و شرایط ویژه او را بستری کرده و علی رغم مخالفتی که همسرم داشت او را راضی کردم که به بخش مراقبت‌های ویژه منتقل شود.


خطر از دست دادن زمان طلایی


قناد با تشکر از تلاش‌های وافر پزشکان، پرستاران و کادر درمان یادآور شد: به دلیل اینکه دیر به بیمارستان مراجه کرده و زمان طلایی را از دست داده بودیم در بخش مراقبت‌های ویژه نیز حال همسرم همچنان رو به وخامت می‌رفت و من بسیار پشیمان بودم از اینکه چرا زمان را تلف کرده و دیر برای درمان اقدام کردیم.


مهمان برنامه «مثل ماه» با روایت ماجرای لحظات سختی که در پایان مجبور به لوله‌گذاری شدند از توکل به خدا در آن لحظات سخت سخن گفت و اینکه چگونه همه چیز را به خدا سپرده و حتی در بدترین شرایط نیز امیدوار بوده است و حتی کارش به جایی رسیده که از پزشکان خواسته در صورت نیاز تنها جان مادر را نجات دهند.


کلانتری پزشک معالج این مادر باردار در ادامه برنامه با اشاره به لحظات سخت و خستگی‌شان پس از چند روز مداوم کاری یادآور شد: ما در آن شرایط مجبور به لوله‌گذاری شده بودیم اما حتی کادر درمان و پرستاران به دلیل وابستگی عاطفی که پیش آمده بود از من می‌خواستند این کار را نکنم و من با تماس و ارتباطی که با دیگر پزشکان و همکاران خود داشتم از آنها خواسته بودم که ضمن دعا، نظرات خود را در خصوص این شرایط ویژه به ما اعلام کرده و به نوعی با ما همکاری کنند.


قطع امیدی که به امیدواری رسید


وی همچنین اظهار کرد: به نوعی همه قطع امید کرده بودیم و اتفاق بدی که افتاد این بود که زمانی که خواستیم بیمار را به دستگاه وصل کنیم متوجه شدیم که فشار دستگاه پائین است، یعنی بیمار را بیهوش و لوله‌گذاری کرده بودیم اما فشار اکسیژن دستگاه پائین بود و هر کاری می‌کردیم این کار عملی نمی‌شد، لذا مجبور شدیم به مدت ۲۵ دقیقه اکسیژن دستی انجام دهیم که دو بار فشار اکسیژن بیمار بسیار پائین و حتی صفر شد و ما در این شرایط هیچ امیدی به زنده بودن جنین و حتی مادر نداشتیم اما به لطف پروردگار امروز هم مادر و هم جنین سلامت هستند.


در پایان برنامه نیز مادر به جمع مهمانان اضافه شد و با تشکر از کادر درمان، پرستاران و به ویژه دکتر کلانتری عنوان کرد: پس از این حادثه دیگر مادیات اصلا برای ما ارزش نداشته و قدر زندگی، لحظات و عزیزان را بیشتر می‌دانیم.


رسالت بوذری مجری برنامه نیز در پایان با اشاره به اتفاقی که در زمینه واکسیناسیون پاکبانان آبادانی افتاد، یادآور شد: جالب است که با وجود چنین اتفاقاتی که شاهد هستیم، اوضاع چنین شده است که سهیمه واکسن یک گروه پرخطر را یک سری از آقایان می‌زنند و این از عجائب روزگار ماست.


انتهای پیام/4104/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب