دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
جهان‌بین در گفت‌وگو با آنا:

کرسی‌های آزاداندیشی برای معاونت فرهنگی دانشجویی موضوعی جدی است

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: انتصاب افراد متخصص به عنوان رؤسای گروه‌های داوری در مرحله کشوری کرسی‌های آزاداندیشی نشانه جدی بودن موضوع کرسی‌ها برای این معاونت است.
کد خبر : 575550
جهان بین

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگ گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، فرزاد جهان‌بین، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با صدور احکامی جداگانه اکبر اشرفی، عبدالحسین کلانتری، سینا کلهر و یاسر جبرائیلی را به ترتیب به عنوان رؤسای هیئت داوران گروه سیاسی، گروه اجتماعی، گروه فرهنگی و گروه اقتصاد نخستین رویداد ملی رقابت تیم‌های دانشجویی در کرسی های آزاداندیشی منصوب کرد.


همچنین در دو حکم جداگانه محمدمهدی سیار به عنوان رئیس هیئت داوران مرحله کشوری رویداد شعر امید و محمدامین ایمانجانی به عنوان رئیس هیئت داوران چهارمین و پنجمین جشنواره نشریات دانشجویی(قلم) دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شدند.


جهان‌بین در گفت‌وگو با خبرنگار آنا درباره نحوه انتصاب ‌داوران نخستین رویداد ملی رقابت تیم‌های دانشجویی در کرسی‌های آزاداندیشی گفت: بررسی‌های انجام شده براساس سوابق، فعالیت‌ها، تالیفات، قدرت ارتباط‌گیری و سمت‌هایی که این بزرگواران در دستگاه‌های مختلف کشور دارند، معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد را به این نتیجه رساند تا از آنها برای حضور در مرحله کشوری کرسی‌های آزاداندیشی به عنوان رؤسای داوری گروه‌ها دعوت به عمل آورد.


معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: آقای جبرائیلی محقق حوزه اقتصاد و رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاست‌های کلی نظام هستند و کتب مختلفی هم در این زمینه به‌ویژه اقتصاد سیاسی دارند. آقای کلهر هم استاد دانشگاه هستند و سال‌های متمادی عضو مؤثر هیئت علمی مرکز  پژوهش‌های مجلس بوده‌اند و در مسائل فرهنگی مبتلا به جامعه، یک کنشگر به‌روز هستند و کوله‌باری از مواجه‌های فرهنگی داشته‌اند. آقای کلانتری هم جامعه‌شناس و استاد دانشگاه و هم رئیس پژوهشگاه فضای مجازی هستند که فعالیت‌های گفتمانی متعددی داشته‌اند.


آقای اشرفی هم از اعضای هیئت علمی با سابقه دانشگاه آزاد در حوزه علوم سیاسی و رئیس مرکز  امام خمینی(ع) هستند. آقای محمد مهدی سیار هم از اهالی ادب و شاعر برجسته کشور و مرتبط با فضای دانشگاهی و دانشجویی هستند. جناب ایمانجانی هم از اهالی قلم و روزنامه‌نگاری هستند که درخواست کردیم از تجارب ایشان در حوزه نشریات دانشجویی استفاده کنیم.


وی گفت: جهت فکری و مؤثر بودن این بزرگواران در رشته‌های تخصصی خودشان، در دعوت از آنها برای حضور در مرحله کشوری کرسی‌های آزاداندیشی بسیار مؤثر بوده است. درواقع تلاش ما این است که این بزرگواران با بدنه دانشجویی دانشگاه آزاد بیشتر در ارتباط باشند تا هم دانشجویان بتوانند از تجارب آنها راحت‌تر استفاده کرد و هم این دوستان با نظرات مختلف دانشجویان در کرسی‌ها آشنا شوند.


جهان‌بین در پاسخ به اینکه معاونت فرهنگی و دانشجویی چه اهدافی را با انتصاب این افراد دنبال می‌کند گفت: کرسی‌های آزاداندیشی موضوع مهمی برای معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی است که به شکل جدی آن را پیش می‌برد. این دوستان هم که قبول زحمت کردند تا در کرسی‌ها از وجود آنها استفاده کنیم، گروه‌های داوری را ترتیب می‌دهند و از بین تیم‌های دانشجویی آنها که قوی‌تر هستند را انتخاب می‌کنند.


انتهای پیام/ ۴۱۰۷/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب