دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ایتالیایی‌ها به آسترازنکا نه گفتند!/ بحران واکسیناسیون عمومی در سیسیل

یک مسئولان درمانی در ایتالیا گفت: 80 درصد مردم منطقه سیسیل از تزریق واکسن آسترازنکا خودداری می‌کنند.
کد خبر : 574639
آسترازنکا

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، نلو موسومسی رئیس جزیره خودمختار سیسیل و نماینده قانونی این منطقه در دولت ایتالیا در گفت‌وگو با رسانه‌ها بیان کرد: «بیش از 80 درصد مردم این جزیره از تزریق واکسن آسترازنکا خودداری می‌کنند.»




بیشتر بخوانید:


آمریکا از واکسن استرازنکا استفاده نخواهد کرد


انتشار اسنادی از لخته شدن خون پس از تزریق واکسن آسترازنکا




این سیاست‌مدار ایتالیایی درحالی چنین آماری را اعلام کرده است که بررسی‌ها نشان می‌دهد در سایر شهرها و استان‌های این کشور نیز جمعیت زیادی از مردم با واکسیناسیون عمومی به وسیله واکسن آسترازنکا موافق نیستند. به نظر می‌رسد مردم ایتالیا در قلب اروپا به این واکسن انگلیسی اعتماد نداشته و نه تنها آن را برای مقابله با کرونا مفید نمی‌دانند بلکه معتقدند تزریق این واکسن موجب اختلال در عملکرد طبیعی بدن شده و خطرات زیادی را به دنبال دارد.


هفته گذشته سازمان دارویی اروپا(EMA) لخته شدن خون پس از تزریق واکسن آسترازنکا را تأیید کرد. هنوز هیچ کدام از کشورهایی که از این واکسن استفاده کرده‌اند آماری از مرگ و میر احتمالی ناشی از تلقیح آسترانزکا منتشر نکردند ولی براساس مستندات پزشکی واکسینه شدن با این واکسن می‌تواند سلامتی گروه‌های مختلفی از مردم را در معرض خطر قرار دهد. مدتی است شبکه بهداشت و درمان ایتالیا واکسیناسیون عمومی مردم برای مقابله با کرونا را در مناطق مختلف این کشور آغاز کرده و افراد بالای 60 سال را دارای اولویت برای تزریق واکسن تعیین کرده است.


باتوجه به نظرسنجی‌های منتشر شده از گوشه و کنار ایتالیا احتمالاً فرایند واکسیناسیون عمومی با واکسن آسترازنکا در این کشور موفق‌آمیز نخواهد بود و سیاست‌مداران ایتالیایی باید برای جلب رضایت مردم از واکسن‌های دیگری استفاده کنند. ایتالیا تنها کشوری در اروپا نیست که نسبت به استفاده از واکسن آسترازنکا مواضع محتاطانه‌ای را اتخاذ کرده و پیش‌تر آلمان، اسپانیا، فرانسه و هلند هم خواستار انجام آزمایش‌های کیفیت‌سنجی روی این واکسن شدند. باتوجه به اینکه دسته‌ای از واکسن‌های قرار گرفته در پروژه کواکس برای ارسال به سراسر دنیا از نوع آسترازنکا است همه کشورهای مشارکت کننده در این پروژه باید عوارض ناشی از تلقیح این واکسن را به درستی در نظر بگیرند.


انتهای پیام/4144/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب