دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
صالحی‌آرا مطرح کرد؛

لزوم توسعه روحیه انقلابی‌گری در دانشگاه‌ها توسط دانشجویان ایثارگر/ ۱۸ دانشجوی برتر در جشنواره جایزه ملی ایثار معرفی می‌شوند

رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشجویان ایثارگر باید روحیه جهاد، ایثارگری و انقلابی‌گری را در سطح دانشگاه‌ها توسعه دهند.
کد خبر : 569098
A_MI9684 copy.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، احمد صالحی‌آرا در نشست خبری پنجمین دوره جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار دانشگاه آزاد اسلامی که صبح امروز در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه‌ها به برکت انقلاب اسلامی همواره منشأ خیر و برکت بوده‌اند و باید با رویکرد انقلابی نسبت به پویایی و سرزندگی جامعه انقلابی پاسخگو باشند.


وی افزود: جامعه انقلابی برای پاسخ گرفتن سؤالات خود، به دانشگاه انقلابی نیاز دارند و دانشجویان دانشگاه‌ها در این زمینه نقش مهمی دارند. در همین راستا دانشجویان ایثارگر دارای برجستگی خاصی بوده و برگرفته از آزمان‌های انقلاب اسلامی هستند.


رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: هر آنچه در کشور داریم نتایج فداکاری‌های برادران و خواهران دانشجویان ایثارگر است که خون خود را نثار انقلاب کردند و ما وظیفه داریم که از انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی پاسداری کنیم و در این مسیر دانشجویان ایثارگر می‌توانند از اهداف انقلاب به خوبی پاسداری کنند.


صالحی‌آرا گفت: دانشجویان ایثارگر مایه عزت و آبروی کشور هستند و جوانان ایثارگر باید روحیه جهاد، ایثارگری و انقلابی‌گری را در سطح دانشگاه‌ها توسعه دهند و این موضوع با تزکیه نفس و علم‌آموزی میسر می‌شود. دانشجویان باید شتابان به سمت علم‌آموزی حرکت کنند. اگر همت کنند به قله‌های باورنکردنی دست پیدا خواهند کردند و چه زیباست که دانشجوی ایثارگر سرمنشأ تحول عظیم در جامعه باشند.


وی ادامه داد: جشنواره جایزه ملی ایثار سالانه برگزار می‌شود اما به دلیل شیوع ویروس کرونا مثل سال گذشته آمادگی برگزاری حضوری جشنواره را نداریم. برای برگزاری جشنواره دستورالعملی در تاریخ ۲۵ بهمن ۹۹ به استان‌ها صادر شده است. تحرک و افزایش انگیزه تحصیلی، ایجاد رقابت سازنده و اثربخش در بین جامعه هدف شاهد و ایثارگر، افزایش ممتازان در هر سال تحصیلی و شناسایی و تجلیل از چهره‌های موفق و برتر از جمله اهداف جشنواره جایزه ملی و ایثار است.


رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی گفت: حدود ۷۰ هزار نفر دانشجوی ایثارگر شامل فرزند و همسر شهید، جانباز ۲۵ درصد به بالا و همسر و فرزندان آنان و آزادگان و همسر و فرزندان آنان در دانشگاه آزاد اسلامی حضور دارند. دوره‌های تحصیلی مورد نظر شامل کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری حرفه‌ای و دکتری تخصصی است و در دو مرحله استانی و سازمان دنبال خواهد شد.


صالحی‌آرا افزود: مسئولان مربوطه در مرحله استانی، تا ۲۵ فروردین سال ۱۴۰۰ مشغول جمع‌آوری اسناد و مدارک علمی دانشجویان ایثارگر خواهند بود و کمیته علمی داوری تشکیل می‌شود. کمیته‌های داوری شامل معاونان آموزشی، دانشجویی و فرهنگی، پژوهش و فناوری یا علمی و مسئول شاهد و ایثارگر استان است و نفرات اول تا سوم هر مقطعی به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی معرفی می‌شوند.


وی ادامه داد: داوری‌ها در سازمان مرکزی در اواسط اردیبهشت سال ۱۴۰۰ ادامه خواهد یافت و ۱۸ دانشجوی ایثارگر برتر به بنیاد شهید معرفی خواهند شد. در واقع امتیاز ایثارگر ۵ امتیاز، آموزشی ۵۰ امتیاز، پژوهشی ۲۵ امتیاز و فرهنگی ۲۰ امتیاز هستند. نحوه تجلیل این عزیزان به‌صورت استانی و کشوری انجام می‌شود. ۳ نفر برتر در هر مقطع تحصیلی توسط استان‌ها تقدیر می‌شوند و هدایایی توسط دانشگاه به آنان اهدا خواهد شد. همچنین مراسم اختتامیه جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار در نیمه اول تیرماه ۱۴۰۰ با حضور نمایندگان وزارتخانه‌های علوم، بهداشت و آموزش‌وپرورش، دانشگاه آزاد اسلامی، حوزه علمیه و بنیاد شهید برگزار می‌شود.


انتهای پیام/۴۱۱۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب