کاهش استفاده از سوختهای فسیلی چه تأثیر مثبتی در محیط زیست دارد؟
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از مجمع جهانی اقتصاد، آمارها نشان میدهد از هر پنج نفر در سال 2018 یک نفر به دلیل آلودگی هوا ناشی از سوختهای فسیلی از دنیا رفته است. این آمار بیشتر از مجموع مرگومیر افراد ناشی از سیگار کشیدن و بیماری مالاریا است؛ چیزی حدود 8 میلیون و 700 هزار نفر. در این میان زغال، بنزین و دیزل بیشترین سهم را در آلودگی هوا داشتند. آنها وقتی میسوزند ذرات بسیار ریزی تولید میکنند که برای سلامتی انسانها خطرناکاند.
مناطقی همچون جنوب شرق آسیا، اروپا و آمریکای شمالی که بیشترین میزان استفاده از سوختهای فسیلی را داشتند، با بیشترین نرخ مرگومیر مواجه بودند.
اما در سال 2010 محققان تخمین زدند، سوختهای فسیلی موجب مرگ بیش از 10 میلیون انسان شد. از سال 2010 الی 2018 کشور چین میزان انتشار گازهای گلخانهای ناشی از سوختهای فسیلی خود را 50 درصد کاهش داد. این امر موجب شد مرگومیر انسانها کاهش یابد و سالانه جان بیش از 2.4 میلیون نفر در جهان نجات پیدا کند.
همچنین مطالعهای دیگر نشان داد کاهش سوختهای فسیلی برای انجام عهدنامه پاریس (کاهش گرمایش زمین تا 1.5 درجه سانتیگراد تا سال 2030)، میتواند سالانه جان 1.2 میلیون دیگر از افراد را نجات دهد.
انتهای پیام/4112/
انتهای پیام/