دانشمندان اسرار جدیدی از سیاهچالهها را کشف کردند
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، اطلاعاتی که به تازگی از تلسکوپ فضایی هابل به مراکز تحقیقاتی در زمین ارسال شده است به دانشمندان کمک کرده تا یکی از اسرار سیاهچالهها را کشف کنند.
اخترشناسان برای اولین بار موفق شدند اطلاعاتی از غلظت یک سیاهچاله را بهدست آورند. اطلاعات ارسالی از هابل مربوط به قسمتی از کهکشان راه شیری است که مجموعهای از ستارهها به نام خوشه کروی در آن ناحیه قرار دارند. نزدیکترین خوشه کروی با زمین 7 هزار و 800 سال نوری فاصله دارد. بررسیها نشان میدهد در خوشه کروی مورد نظر تعدادی سیاهچاله قرار دارند که ستارههای اطراف خود را جذب میکنند.
سیاهچالهها از جمله اسرارآمیزترین اجرام آسمانی هستند که با قدرت بسیار زیادی سیاره و ستارهای را که در میدان مغناطیسی آنها قرار داشته باشد جذب و به محل نامعلومی منتقل میکنند. بنابراین کشف هرگونه اطلاعاتی در مورد سیاهچالهها جذابیت بالایی برای علاقهمندان به علوم فضایی دارد و جهشی بزرگ در آگاهی انسان از کیهان محسوب میشود.
دانشمندان برای اندازهگیری غلظت سیاهچالههای موجود در خوشه کروی فاصله و سرعت حرکت ستارهها را به دقت اندازهگیری کردند و با توجه به اینکه ستارههای مورد نظر چه زمان به سیاهچاله میرسند تحقیقات خود را ادامه دادند.
در جریان همین تحقیقات اخترشناسان دریافتند مدار گردش سیارهها در خوشه کروی از الگوی منظمی پیروی نکرده و مانند منظومه شمسی کروی نیست. دانشمندان منظم نبود مدار گردش سیارهها در خوشه کروی را به دلیل وجود سیاهچالههای متعدد در این ناحیه میدانند.
انتهای پیام/4144/
انتهای پیام/