تحریک مغز برای درمان افسردگی
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، مطالعهای جدید نشان میدهد دانشمندان با استفاده از روشی خاص برای تحریک شبکه عصبی مغز قادرند به درمان بیماری افسردگی کمک کنند.
این روش درمانی هنوز در مرحله 5 ساله آزمایش بالینی است و گروهی از محققان معتقدند در صورتی که روش تحریک مغزی با موفقیت همه آزمایشها را پشت سر بگذارد، میتوان امیدوار بود این روش درمان، حداقل برای 30 درصد مبتلایان به افسردگی معرفی شود.
تعداد زیادی از افرادی که اقدام به خودکشی میکنند مدتها از بیماری افسردگی رنج میبردند و قادر به تصمیم درست در زندگی خود نبودند. تغییر سبک زندگی انسانها به واسطه توسعه فناوری روابط اجتماعی را محدود به دنیای دیجیتال کرده و همین موضوع سبب بالا رفتن آمار افسردگی به ویژه در بین جوانان شده است.
کاترین اسکانگوس محقق و مدرس روانپزشکی در دانشگاه یوسیاساف گفت: «مغز همانند قلب سازمان الکتریکی دارد و زمانی که یکی از اجزا به درستی کار نکن نقص عملکرد به ناحیهای خاص محدود نشده و تمامی قسمتها را در بر میگیرد. در چنین شبکهای میتوان با تحریک کنترل شده عضو آسیب دیده هم سبب بهبود آن قسمت شده و هم از درگیر شدن اجزای دیگر مغز با بیماری جلوگیری کرد.»
پیش از انجام فرایند تحریک مغز باید نقشهبرداری دقیقی از قسمتهای درگیر با بیماری افسردگی صورت گیرد.
انتهای پیام/4144/
انتهای پیام/