دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی ارس:

تفکر و اقدام بموقع از ویژگی‌های انسان بصیر است

مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارس گفت: از ویژگی‌های بصیرت اقدام بموقع است، یعنی انسان باید در زمان خودش کار انجام دهد، نه مانند توابین که بعد از واقعه عاشورا به صحنه آمدند.
کد خبر : 552896
WhatsApp Image 2020-12-29 at 15.44.49.jpeg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مرند،  سید‌جمال‌الدین آل‌رسول در  مراسم سوگواری فاطمیه و گرامیداشت حماسه 9 دی که به‌صورت مجازی در مسجد امام حسین‌(ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند برگزار شد، اظهار کرد: نابینایی بهتر از بینایی است که انسان چشم داشته باشد؛ اما حقیقت عالم را نبیند.


وی بیان کرد: اگر می‌خواهیم در مسیر تعالی قرار بگیریم، باید نخست مسیر رشد را بشناسیم و بعد افراد را در این مسیر پیدا کنیم با این شرایط است که برای حب و بغض از راه اصلی باز نمی‌مانیم.


مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارس نشانه‌های بصیرت را یادآور شد و افزود: ژرف‌اندیشی، تفکر و عبرت‌آموزی و خستگی‌ناپذیری را از نشانه‌های بصیرت دانست.


آل رسول از دیگر ویژگی‌های افراد بصیر را اقدام بموقع دانست و مطرح کرد: اقدام بموقع یعنی انسان باید در زمان خودش کار انجام دهد نه مثل توابین که بعد از واقعه عاشورا به صحنه آمدند.


این مسئول دانشگاهی با تشریح مصداق‌های افراد دارای بصیرت افزود: حضرت فاطمه (س) از جمله افراد بصیر زمان خود بود که تمام این مؤلفه‌ها در وجود مبارکشان بود و همه هستی خود را در راه ولایت داد.


آل‌رسول با تشریح مؤلفه ژرف‌اندیشی تأکید کرد: ژرف‌اندیشی یعنی عمیق نگاه‌کردن عمیق به مسئله تا بتوان جوهره مطلب و تعبیر معانی پنهان مسئله را دریافت کرد.


وی فرمایش مقام معظم رهبری در مورد  بصیرت را یادآور شد و گفت: معظم‌له می‌فرمایند که انسان در جهان‌بینی خود با نگاه توحیدی به جهان طبیعت می‌نگرد و ثمره آن هرگونه تلاش و مجاهدت در راه هدف انسان را به نتیجه می‌رساند و هرچه انسان در آن مسیر سختی می‌بیند، لذت اصلی را می‌چشد.


مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارس افراد سطحی و ظاهربین مانند خوارج در تاریخ را مثال زد و افزود: دومین ویژگی بصیرت تفکر و عبرت‌آموزی است، حضرت  علی‌(ع) می‌فرمایند که بصیر کسی است که بشنود و اندیشه کند و ببیند.


این استاد دانشگاه  بیان کرد:  یک از ویژگی‌های مهم بصیرت خستگی‌ناپذیری است، چنانچه حضرت زهرا(س) با تمام قوت و با تمام وجود از ولایت دفاع کردند به طوری که به خانه‌های انصار رفتند و فرمودند چرا در قبال علی (ع)سکوت کرده‌اید و حتی تا جایی حضور داشتند که پشت در ایستادند تا از حریم ولایت دفاع کنند و تا زمان شهادت جویای احوال علی(ع) چه در منزل و چه در اجتماع بودند.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب