بررسی ردپای فرازمینیها/ هیچ مدرک علمی مبنی بر وجود موجودات فرازمینی در ایران وجود ندارد
به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، محسن ظهوری روزنامهنگار حوزه باستان شناسی و فرهنگ در گفتگو با برنامه رادیوم رادیو جوان درباره ردپای موجودات فرازمینی در ایران اظهار داشت: اریک فوندنیکن نیز به وجود فرازمینیها در ایران اشاره میکند که یکی از آنها نقشهای فرقانه در خراسان شمالی است. از دید من این نقش مردی در حال اجرای آیین است اما اریک فون دنیکن معتقدست که آن نقش یک فرازمینی است.
وی با اشاره به اینکه نمیتوان به سادگی درباره موجودات فرازمینی اظهار نظر کرد گفت: حدود ۷ یا ۱۲ هزار سال پیش در نزدیکی خمین جایی به نام تیمره نقوشی پیدا شده است. در این مکان سنگنگارههای بسیار زیادی وجود دارد که معنای بسیاری از آنها را متوجه میشویم این درحالیست که معنای تعداد زیادی از آنها را درک نمیکنیم.
ظهوری ادامه داد: در تیمره نقش شکار بسیار بزرگی وجود دارد که پلنگی حکاکی شده است و جالب توجه است که خالهای روی آن نیز با دقت کشیده شده است. سنگ نگاره دیگری شبیه به مکعب با دو خط پایین آن وجود دارد. بسیاری میگویند که این نقش سفینهای فضایی است. برخی نیز با استفاده از این خطوط فرمولی استخراج کردهاند که فرمول سیلیکون نیمه هادی است اما شواهد کافی علمی برای این امر وجود ندارد.
روزنامه نگار حوزه باستان شناسی و فرهنگ با تأکید بر اینکه ادله کافی برای وجود فرازمینیها در ایران باستان وجود ندارد بیان کرد: وجود این موجودات تنها یک ادعاست و فردی که این ادعا را دارد مثل انسان باستانی هنگام تصویرگری، تخیل کرده است.
وی درباره وجود بالها در نقشهای متعدد از جمله انسانبالدار در پاسارگاد عنوان کرد: در جیرفت نیز نقوشی از بال وجود دارد. فروهر نقش نیمتنه انسانی است که بال دارد و حلقه میان قرار دارد. اینکه شاید پس از دو هزار سال بعد از سومریها عقاب حذف شده باشد و انسان بالدار باشد و اسطوره انسان بالدار شکل گرفته باشد، موضوع عجیبی نیست.
ظهوری با اشاره به صحبتهای باستان شناسان تشریح کرد: باستان شناسان از بقایایی که پیدا میکنند و بررسی جزئیات با مناطق دیگر آن را شناسایی میکنند. این امر در نقوش سومری هم صدق میکند و پس از دوهزار سال امکان حذف عقاب و جایگزین کردن انسان وجود داشته است.
روزنامه نگار حوزه باستان شناسی و فرهنگ افزود: ۲۵۰۰ سال پیش درهای دنیای موازی به روی انسان باز بوده است. حیواناتی که در تخت جمشید میبینیم حیوانات موازی هستند که میتوانستیم آنها را ببینیم و میگویند که هخامنشیان با قدرت خود آنان را رام کردهاند اما در اسطورهها رد پای آنها را پیدا میکنیم.
وی در پایان تصریح کرد: انسان قدرت تخیل دارد بنابراین میتواند رویای خود را در قالبهای گوناگون پیاده کند. سوال این است که چرا مخاطبان این تخیلات را واقعی جلوه میدهند. چرا ما اسطورهها را واقعی میبینیم؟ هیچ مدرک علمی برای وجود موجودات فرازمینی در ایران وجود ندارد بنابراین دلیلی برای باور کردن این موضوعات نیست.
انتهای پیام/
انتهای پیام/