دانشجو معطـوف به قدرت نیست بنابراین شجاعت فریادگری و نقد دارد
به گزارش خبرنگار آنا، دکتر عبدالله گنجی افزود: واقعیت این است که روز دانشجو یک روز علمی نیست بلکه یک روز سیاسی است و تداعیگر یک جریان عمیق دانشجویی است که البته به دور از دو مؤلفه قدرت و ثروت فعالیت دارد و به همین میزان هم از آزادی و قدرت نقد برخوردار است.
وی گفت: بر اساس تجربه بیست ساله این جانب، به هرگونه مخالفتورزی دانشجو نباید رنگ سیاسی داد. اغلب مخالفت دانشجویان وجهه روانشناسی دارد و مربوط به دوران خاص جوانی است که دوران بروز استعدادهاست.
مدیرمسئول روزنامه جوان تاکید کرد: بسیاری از مخالفتورزیهای دانشجویان وجه سیاسی ندارد و اساساً مربوط به اقتضای دوران خاص جوانی است که البته به قدرت و ثروت با سوء ظن خاص نگاه میکنند.
وی اضافه کرد: توجه شما را به دو نکته اساسی جلب میکنم. اول اینکه سخت معتقدم دانشجو باید در راستای پیروی از علم، دانش خود را به آرمان متصل کند و اگر آرمان متعالی نداشته باشد، قطعاً آسیب میبیند. مهمترین آرمان بحث عدالتخواهی است که امروزه دانشجو باید پرچمدار عدالت در جامعه باشد.
این مسئول افزود: دوم احیای تمدن اسلامی است. دانشجو باید به این وجه دقت خاص کند، چون تمدن اسلامی یک بحث علمی است. بنابراین باید به دست و قلم دانشجو تجدید و زنده شود. امام خمینی(ره) نیز آرمانهای بلندی داشتند و میگفتند: حکومت اسلامی باید جهانی باشد و همینطور پیامبر اسلام نیز آرمانهایی داشتند که بسیاری از آنها بعد از رحلت ایشان محقق شد.
در ابتدای این مراسم، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با گرامیداشت روز دانشجو، تحولات اخیر در دانشگاه آزاد اسلامی را یادآور شد و گفت: این تحولات در راستای تسریع امور، کاهش هزینهها و چابکسازی مراحل انجام میشود و در سه مرحله طراحی شده که بخشی از آن اجرایی شده و بخش دیگر آن نیز در حال اجراست.
دکتر علی شامل این تحولات را مبارک خواند و گفت: همه این تحولات در راستای رشد و تعالی و همسو شدن با اهداف عالیه دانشگاه صورت میگیرد.
وی در ادامه پیام ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت روز دانشجو را قرائت کرد.
این مراسم که با شور و نشاط و شادابی خاص دانشجویی توأم بود با اعطای لوح تقدیر و جایزه به دانشجویان برتر علمی، فرهنگی، هنری و ورزشی و قرائت دعای فرج پایان یافت.
انتهای پیام/