کشف ردپای حیات روی سیارکهای دنبالهدار/ سیارکها منشأ ایجاد زندگی روی زمین
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه فناوری خبرگزاری آنا، پس از قرنها زندگی روی کره زمین انسانها به خوبی دریافتهاند که همه مولکولهای بیولوژیکی از شش عنصر کربن، نیتروژن، هیدروژن، ازت، اکسیژن و فسفر تشکیل شده است. اکنون دانشمندان نشانههایی از وجود فسفر در سیارکهای دنبالهدار را کشف کردند که میتواند نشانهای برای وجود حیات در این اجرام کیهانی باشد.
دانشمندان پیشتر عناصر کربن، نیتروژن و هیدروژن و اکسیژن را در نبالهدارها کشف کردند و به تازگی موفق شدند شواهدی از وجود فسفر در دنبالهدارها بهدست آورند. این اولین بار است که نشانههایی از وجود فسفر در سیارکهای دنبالهدار کشف میشود. یکی از نظریههایی که در مورد آغاز حیات در زمین وجود دارد وارد شدن عناصر مهم شکلدهنده زندگی به وسیله سیارکهای دنبالهدار به کره زمین است. یعنی وجود فسفر و عناصر دیگر در دنبالهدارها میتواند نشان دهد که حیات چگونه دز زمین شکل گرفته است.
سازمانهای فضایی سفینهها و کاوشگرهای جدید خود را به گونهای طراحی میکنند که امکان نزدیک شدن به سیارکهای دنبالهدار را دارند و میتوانند از سطح این اجرام آسمانی نمونهبرداری کنند. این ویژگی نقش مهمی در درک ساختار دنبالهدارها را ایفا میکند.
نکته مهم در مورد نمونه برداری از سطح دنبالهدارها این است که این تمام مراحل تحقیق در مورد سیارکها از زمین کنترل شده و دانشمندان به طور دقیق جزئیات مأموریت را بررسی و کاوشگر را هدایت میکنند.
انتهای پیام/4144/
انتهای پیام/