امکان وجود 300 میلیون سیاره قابلسکونت در کهکشان راهشیری
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از نیواطلس، براساس اطلاعات به دست آمده از تلسکوپ فضایی کپلر و مأموریت گایا ممکن است که 300 میلیون سیاره قابلسکونت در کهکشان راهشیری وجود داشته باشد.
دانشمندان موسسه ستای از ناسا در این مطالعه تعداد سیاراتی که قادر به میزبانی از حیات هستند را سنجیدند که این امر یکی از عوامل کلیدی در معادله دریک را فراهم کرد. معادله دریک تعداد تمدنهای فرازمینی موجود تخمین زده میشود. این معادله که در سال 1961 توسط فرانک دریک نوشته شده است، مشهورترین فرمول در حوزه جستجوی تمدنهای فرازمینی فناور (که قادر به برقراری ارتباط از طریق سیگنالهای رادیویی با زمین هستند) به شمار میرود.
این محاسبات براساس عوامل مختلفی از جمله سرعت تشکیل یک ستاره، میزان ستارگان دارای سیاره، میزان سیارات قابلسکونت یک ستاره، تعداد سیاراتی که قادر به توسعه حیات هستند، تعداد سیاراتی که قادر به تولید حیات هوشمند هستند، تعداد سیاراتی که قادر تولید تمدن فرازمینی فناور هستند و طول عمر این تمدن میشود. مشکل اصلی اینجاست که هیچ یک از این عوامل به طور قطعی شناسایی نشدهاند. برخی از آنها به صورت تقریبی تخمین زده شدهاند که درنتیجه آن معادله دریک پیشبینی میکند بین یک تا 100 میلیون تمدن فرازمینی فناور در کهکشان ما وجود دارد.
حال نتایج تجزیه و تحلیل جدیدترین اطلاعات تلسکوپ فضایی کپلر از مأموریت گایا نشان میدهد که 300 میلیون سیاره قابلسکونت در کهکشان راهشیری وجود دارد.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/