دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 آبان 1399 - 13:04
در ستاد توسعه فناوری نانو انجام شد؛

آیین رونمایی از کتاب «همه‌فن حریف»

آیین رونمایی از کتاب «همه‌فن حریف» با حضور نویسنده این کتاب در ستاد توسعه فناوری نانو برگزار شد.
کد خبر : 526113
photo_2020-10-26_20-30-59.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه‌ علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سعید حسین رفیعی نویسنده  کتاب همه‌فن حریف در آیین رونمایی این کتاب که پیش از ظهر امروز در ستاد توسعه فناوری نانو برگزار شد، بیان کرد: کار رسانه‌ای از جنس هنر بلندگوی مناسبی برای ترویج دستاوردهای ویژه، به خصوص در حوزه کارآفرینی فناورانه، است. کتاب رسانه مادر است و خروجی‌های دیگری مانند فیلم و سریال با الهام از آن ساخته می‌شود.  از این ابزار تا چند سال پیش در کشور استفاده‌ای نمی‌شد و بیوگرافی‌های کارآفرینی فناورانه موجود به کارآفرینان خارجی محدود می‌شد.


وی افزود: با این حال انتشار کتاب‌های بیوگرافی کارآفرینان ایرانی با استقبال بسیاری مواجه شد. این کتاب‌ها به شیوه داستان‌نویسی نوشته می‌شوند چراکه این سبک بازار و مخاطب دارد و باعث می‌شود افراد بیشتری جذب حوزه کارآفرینی و تجربه نگاری فناورانه و علمی شوند.


رفیعی با اشاره به این که صاحب اصلی کتاب همه‌فن حریف علیرضا رخشاست، گفت: ابتدا قرار نبود که کار نگارش کتاب همه‌فن حریف را انجام دهم. وقتی یک کتاب می‌خوانید،‌گویی وارد یک جزیره شده‌اید اما وقتی پیش‌نویس این کتاب را خواندم، متوجه شدم که مجمع‌الجزایر است و پر از فناوری‌های مختلف و در شهرهای متفاوت است.


هر کارآفرینی مدیر نیست


 علیرضا رخشا کارآفرینی که کتاب همه‌فن حریف داستان وی را روایت می‌کند، در پاسخ به این پرسش که چرا خود مدیرعامل شرکت نیست، بیان کرد: چند سالی که مدیریت شرکت را برعهده داشتم، ضرر مالی در پی داشتیم چراکه بیشتر درآمد را روی توسعه و تحقیق سرمایه‌گذاری می‌کردم. باتوجه به خصوصیات‌های مدبرانه همسرم، بهاره کاویانی، و توانایی که در تثبیت پروژه‌ها دارد، تصمیم گرفته شد که مدیریت شرکت به ایشان محول شود. طی مدیریت ایشان سیر مالی شرکت صعودی شد.


وی با اشاره به این که علاقه بسیاری به حوزه توسعه و تحقیق دارد، افزود: سخت‌ترین قسمت کار همراه کردن دیگران در این مسیر و مسئولیتی است که در ازای آنها بر گردن کارآفرین می‌افتد.  باید بتوانیم نیازهای این جوانان را برآورده کنیم، باید تجارت را ثابت نگه داریم تا بتوانیم حقوق کارمندان را پرداخت کنیم.


رمز موفقیت کار گروهی است


بهاره کاویانی، مدیرعامل این شرکت فعال در حوزه نانو گفت: کار ما با توسعه تکنولوژی شروع شد و به پیدا کردن راه‌حل برای چالش‌ها و مشکلات جدی رسید. افرادی در این راه موفق عمل می‌کنند که روحیه جستجوگری داشته باشند و پاسخ دادن به سوالات را دوست داشته باشند. در این حوزه رمز موفقیت کار گروهی است، اعضای یک گروه باید مکمل یکدیگر باشند.


وی افزود: تمامی حوزه‌های مختلفی که شرکت ما به آن ورود کرده است، نیازهای جدی و مشکلات اساسی داشتند. در این راه نباید از  مواجهه با سوالات و چالش‌های جدید ترسید و نباید فعالیت خود را محدود به یک فناوری و مسیر کرد. 


انتهای پیام/4021/


 


 


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب