دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 مهر 1399 - 14:35
لاری:

تلاش تشکل‌های دانشجویی در عبور از دوران کرونا ماندگار خواهد بود

معاون وزیر بهداشت گفت: در شرایط شیوع کرونا تلاش و حضور هر تشکل دانشجویی در مسیر عبور از این بحران بزرگ در تاریخ ماندگار خواهد شد.
کد خبر : 523596
unnamed (2).jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مفدا، سیما سادات لاری در دو دیدار جداگانه با مجموعه فرهنگ‌سازی سازمان بسیج دانشجویی کشور و اعضای شورای مرکزی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان بر حضور هر چه بهتر فعالان دانشجویی به خصوص تشکل‌های اسلامی دانشجویی در ایجاد وحدت و همدلی لازم میان دانشجویان و جامعه جهت عبور کشور از شرایط شیوع کرونا تأکید کرد.


وی ادامه داد: در چنین شرایطی وجود تشکل‌های دانشجویی بیشتر از پیش‌نیاز است تا امید لازم را در سطح دانشجویان و جامعه ایجاد کرده و منتقل کنند. در گذشته به قدری کانون‌های فعال دانشجویی در دانشگاه‌ها وجود داشت که حتی حضور دانشجویان به‌تنهایی در سطح دانشگاه‌ها نشاط و زندگی را در دانشگاه حفظ می‌کرد.


معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه تلاش و حضور تشکل‌های دانشجویی در مسیر عبور از بحران کرونا در تاریخ ماندگار خواهد شد، افزود: اما اکنون شیوع بیماری کرونا، حضور دانشجویان را تحت‌الشعاع قرار داده است و فضای دانشگاه را از نشاط و شادی اولیه خود دور کرده که در چنین شرایطی تلاش و حضور هر تشکل دانشجویی در مسیر عبور از این بحران بزرگ در تاریخ ماندگار خواهد شد. اکنون رسالت شما سنگین‌تر است و با توجه به مشکلات پیچیده‌ای که وجود دارد، کار شما نیز سخت‌تر است.


لاری با تأکید بر اینکه باید نگاه دقیقی به بیماری کرونا داشته باشیم، خاطرنشان کرد: در این خصوص از دانشجویان علوم پزشکی به سبب حضوری که در مواجهه با بیماری داشتند تشکر می‌کنم و از دانشجویان وزارت علوم که در تولید ملزومات مبارزه با کرونا فعال بودند نیز کمال تشکر را دارم. در حال حاضر همه با بیماری در حال مبارزه هستیم با این تفاوت که اگرچه مانند همه کشورهای جهان مدیریت این بیماری را بر عهده داریم، در تحریم ظالمانه شدیدی نیز قرار گرفته‌ایم؛ اگرچه به لطف خدا و با تلاش و مجاهدت همه مردم این مشکلات را کمتر حس می‌کنیم.


معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با تأکید بر اینکه مشکلات اقتصادی جامعه تأکید کرد: در این شرایط همبستگی و در کنار هم بودن می‌تواند به ما کمک کند تا از این فضا خارج شویم و خدا را شکر این همبستگی همیشه و در زمان خود وجود داشته و دارد.


لاری افزود: شرایط کنونی کشور شرایط جنگی است و هشت ماه است از بروز بیماری کرونا می‌گذرد که این مدت طولانی و نامشخص بودن سرانجام بیماری مردم را نگران‌تر می‌کند، در این میان کادر پزشکی ما در جبهه مبارزه با بیماری با رشادت و دلاوری خاصی در حال مبارزه هستند و با وجود خستگی از مراقبت از بیماران دست نکشیده‌اند. ما امیدواریم همه دستگاه‌ها در این مسیر با همه امکانات به وزارت بهداشت کمک کنند که به لطف الهی بسیاری از دستگاه‌ها و نهادهای کشور این حضور را کم‌وبیش داشته‌اند.


وی مراقبت بیشتر مردم را موجب کاهش شیوع بیماری دانست و گفت: در صورتی که شیوع بیماری در کشور کاهش پیدا کند، مراقبت‌های درمانی با کیفیت بیشتری انجام خواهد شد، امیدواریم مردم مراقبت کنند تا افزایش چند برابری ابتلای این روزهای مردم در سطح کشور بار دیگر با کاهش همراه شود و این کاهش در طولانی مدت سیر نزولی به خود بگیرد.


لاری به فرصت‌های ایجاد شده در سایه شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و افزود: کرونا با همه آنچه از درد و رنج و بیماری و فقدان عزیزان داشت و دارد اما برخی رفتارهای نادرست را از میان مردم جامعه دور کرد و این توانایی را به برخی افراد داد تا برخی رسوم اشتباه را به‌واسطه رعایت دستورالعمل‌های کرونا کنار بگذارند. ما باید در این مدت به مردم الگو بدهیم تا یاد بگیریم در چنین شرایطی چگونه می‌توان دیدار و ارتباط حضوری با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را حفظ کرد.


وی با ابراز خرسندی از ارائه گزارشی علمی و دقیق در خصوص موضوعات مختلف فرهنگی حول محور مسائل دانشجویان، بیان کرد: من حس می‌کنم تحولی در بسیج دانشجویی رخ داده است و ایمان دارم نسل جدید آینده این کشور را بسیار مستحکم و با افتخار خواهند ساخت. من امروز ارائه گزارشی علمی، اصولی، مسئله محور و آکادمیک را دیدم که بر این نکته تأکید داشت که برای تأثیرگذاری بر روی مردم باید با فکرشان درگیر شوید.


معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت اخلاص در عمل را راز موفقیت در مسیر پیشبرد اهداف عالیه اسلام دانست و افزود: ما در مسیر ترویج اسلام تا هرکجا که صادقانه وارد عمل شدیم موفق بودیم و هرکجا غل‌وغشی وارد کار شده، کاری از پیش نرفته است.


سخنگوی وزارت بهداشت به تحقیقات انجام شده در حوزه فرهنگ در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی اشاره کرد و بیان کرد: پیمایش سرمایه فرهنگی دانشجویان از جمله تحقیقات بسیار خوبی بوده است که با حجم نمونه بسیار بالایی در حدود ۲۰ هزار نفر انجام شده است و کاملاً به سبک زندگی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی پرداخته است، اما در ادامه باید برای این مسیر بسته‌های سیاستی تعیین کرد تا با هم‌افزایی به راه‌های خوبی برسیم.


وی در پایان گفت: من خوشحالم موضوعات مختلف فرهنگی از جمله موضوعات مهمی چون ازدواج در قالب بسیج دانشجویی در حال برسی و در اولویت است.


انتهای پیام/۴۰۸۴/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب