فعالیت بیش از ۷ هزار استارتآپ و کسبوکار نو
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اسماعیل قادریفر در مراسم افتتاحیه رویداد مسئلهمحور «رهنشان»؛ از جمله رویدادهای بنیاد ملی نخبگان ذیل طرح شهید بابایی که در محل صندوق نواوری و شکوفایی برگزار شد گفت: بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی و فناوری دو نهاد مکمل همدیگر هستند؛ بنیاد ملی نخبگان وظیفه شناسایی، حمایت، هدایت و ساماندهی استعدادهای برتر و نخبگان را بر عهده دارد و معاونت علمی هم در امتداد بنیاد ملی نخبگان وظیفه حمایت از شرکتهای دانشبنیان مبتنی بر پلتفرم حمایت از شرکتهای دانشبنیان را انجام میدهد.
وی با اشاره به رویداد مسئلهمحور رهنشان گفت: ورودیهایی که از چنین رویدادهایی همچون «رهزیست» و «رهنشان» در یک بازه مشخص انتخاب میشوند نهایتا باید در یک قالب ایجاد شرکت دانشبنیان مقوم اقتصاد دانشبنیان شوند.
قادریفر با بیان اینکه این مسابقه یک دوره سه تا 6 ماهه است که در آن هستهها و تیمهای حول موضوعات محوری و کلیدی که از دل ستادهای توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری برامده فعالیت میکنند، بیان کرد: بر اساس اولویتهای نقشه جامعه علمی کشور و برنامهریزیهای کلان معاونت علمی و فناوری برگزاری چنین مسابقاتی دیده شده است تا در یک تیم، ایده ای توسعه یابد و به محصول تبدیل شود.
رئیس مرکز فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری افزود: انتظار داریم که در این دوره عمل محور زمینهای برای ایجاد شرکت دانشی فراهم شود و در چارچوب اکوسیستم کشور نقش خود را به خوبی ایفا کنند.
قادریفر خاطر نشان کرد: نکته بارز این حرکتها حضور بخش خصوصی و جوان و توانمند ۲۰ تا ۳۰ سال است که در حوزه رفع نیاز کشور به صورت مسئلهمحور کار میکنند تا در مسیر ارتقایی قرار بگیرند و در عالیترین سطح بتوانند پاسخگوی نیاز مردم باشند.
وی بیان کرد: چنین رویدادهایی میتواند در عالیترین سطح پاسخگوی نیاز مردم شوند؛ امیدواریم که برگزاری این رویدادها و مسابقات رهنشان که با تعامل معاونت علمی فناوری و بنیاد ملی نخبگان است مقوم این حرکت باشد.
رئیس مرکز فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری گفت: در منظومه راهبردی علم و فناوری و زیست بوم نواوری 5 هزار و 300 شرکت دانشبنیان و 7 هزار استارتاپ و کسب و کار نو فعالیت میکنند.
به گفته وی، استارتآپها و شرکتهای دانشبنیان در نسل اول زیست بوم نوآوری، بیشتر در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت میکردند اما اکنون به حدی از بلوغ رسیدهاند که این تیمها و شرکتها در حوزههای زیست فناوری، انرژی، فضایی و ... جایگاه شایسته و بایسته خود را پیدا کردهاند.
قادریفر تاکید کرد: در معاونت علمی و فناوری پشتیبانی تمام و کمال از این رویداد را داریم تا ایدههای نواروانه به محصولات تبدیل شوند.این رویداد قطعا سرشار از موفقیتها و درس گرفتن از شکستهایی است که به تولید محصولاتی قابلرقابت تبدیل میشوند و مسیر را برای راه تعالی بخش در حوزه علم و فناوری برای ما خواهد گشود.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/