دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
طی یک نشست خبری آنلاین مطرح شد؛

تحلیل صنعت رمزارزها در جهان و ایران/ معرفی دستاوردهای یک تیم ایرانی

نشست خبری آنلاین «رمز ارزها و اقتصاد ایران، فرصت‌ها و چالش‌ها» با هدف تحلیل وضعیت صنعت رمز ارزها در جهان و ایران برگزار شد و علاوه‌براین از محصولات و دستاوردهای یک گروه علمی و پژوهشی ایرانی نیز رونمایی شد.
کد خبر : 519522
بیت-کوین2.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نشست خبری «رمزارزها و اقتصاد ایران، فرصت‌ها و چالش‌ها» در کارخانه نوآوری آزادی برگزار شد، در این نشست ضمن بررسی وضعیت صنعت رمزارزها در جهان و آینده‌ آن به عنوان انقلاب بعدی فناوری در دنیا و ایران، از محصولات نرم‌افزاری و دستاوردهای گروه علمی پژوهشی آورکلاک نیز رونمایی شد.


بهزاد قاسمی،کارشناس حوزه رمزارز و امنیت سایبری، در این نشست رمزارزها را بستر مناسبی برای رشد و توسعه‌ی اقتصادی کشور معرفی کرد و افزود: زمینه‌های سرمایه‌گذاری کلان در این حوزه در ایران فراهم است و کارکردهای صنعت رمزارز را نباید محدود به حوزه استخراج و ماینینگ دانست. در واقع بستر توسعه خدمات و محصولات نرم‌افزاری در دنیای بلاک‌چین و رمزارز و ارائه محصولاتی در بازار بین‌المللی، بالاترین ارزش افزوده را برای کشور به همراه داشته و جوانان متخصص ایرانی زیادی در این زمینه در حال فعالیت و رشد در سایه‌ فرصت‌های فراهم شده در کشور هستند.


علیرضا جلالیان، کارشناس و تحلیل‌گر ارشد دیگر حوزه‌ رمزارز، در زمینه‌ بازار رمزارزها در دنیا و ایران گفت: دیگر امروز رمز ارز، یک فناوری نوظهور کوچک و در حال ارزیابی اولیه نیست، بلکه یک حقیقت پذیرفته شده در سراسر جهان است که حجم بازار 200 میلیارد دلاری در سال آن که به سرعت در حال رشد است، نشان از یک واقعیت جدید اقتصادی در دنیا دارد که نمی‌توان از کنار آن گذشت.


وی در زمینه‌ فرصت‌ها و چالش‌های آن افزود: عدم کنترل دولت‌ها، شفافیت کامل تراکنش‌ها، تشکیل اقتصاد و واحد پولی موازی، کاهش ارزش ارزهای رایج جهانی همچون دلار، استفاده از رمزارزها در معاملات غیرقانونی، تسهیل تجارت، امنیت در نگهداری و تراکنش‌های مرتبط، سرقت رمزارزها و گم شدن آنها، از جمله تهدیدها و فرصت‌های صنعت رو به رشد رمزارزها در بازار امروز جهانی و ایران است.


بهمن حبیبی، فعال دیگر حوزه بلاک چین نیز با اشاره به بازار ایران و فرصت‌های آن در این زمینه گفت: پس از قطعی اینترنت کشور در آبان گذشته، 10 درصد از تراکنش‌های جهانی حوزه‌ رمزارزها در جهان کاسته شد که با احتساب و تخمین معاملاتی که در بازارهای آنلاین ثبت نمی‌شوند، این روند نشان از بازار روزانه 40 تا 100 میلیون دلاری رمزارزها در ایران دارد. پس با بازار بزرگی در کشور و افراد زیادی که در این حوزه فعال هستند طرف هستیم که دیگر نمی‌توان آن را نادیده گرفت.


در ادامه‌ این برنامه، بهزاد قاسمی از عرضه‌ عمومی یک توکن اختصاصی برای تأمین منابع سایبون به نام «اوکو» (OCCO) نیز خبر داد که قرار است با استفاده از آن زنجیره‌ استاندارد، نرم‌افزار و سکه‌ اختصاصی کامل شده و با توجه به مستندات و برنامه‌های تهیه شده، پیش‌بینی می‌شود به عنوان یک توکن موفق، بتواند رایگان بودن استفاده از نرم‌افزار سایبون را تضمین کند. وی همچنین از فعالان این حوزه دعوت کرد تا با بررسی و همکاری در توسعه مستندات  به توسعه‌ یک اکوسیستم فناورانه در حوزه‌ رمزارز در ایران و کسب جایگاه در سطح جهانی با توسعه‌ محصولات ایرانی کمک کنند.


رونمایی از کتاب بهداشت سایبری، نوشته‌ شادی منشی‌زاده و با همراهی بهزاد قاسمی، از دیگر اتفاقات این رویداد بود که با امضای پوستر یادگاری این رونمایی همراه بود. 


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

برچسب ها: رمز ارز
ارسال نظر
هلدینگ شایسته