دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 مهر 1399 - 16:00
محققان دانشگاه بریتیش کلمبیا مطرح کردند؛

تأثیر میزان خواب افراد بر خلقیات روزمره

محققان دانشگاه بریتیش کلمبیا در مطالعه‌ای دریافتند میزان خواب افراد با خلقیات آنها در زندگی روزمره رابطه مستقیمی دارد.
کد خبر : 518544
بی خوابی.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه فناوری خبرگزاری آنا از تک اورگ، انسان در طول روز با حوادث و رویدادها و موقعیت‌های مختلفی روبرو می‌شود که برخی مثبت و برخی منفی هستند. اما مهم این است که بدون از بین بردن روحیه خود به آنها واکنش مناسب نشان دهد. دانشمندان دانشگاه بریتیش کلمبیا دریافتند افرادی که خواب خوبی ندارند، روز بعد نسبت به حوادث استرس‌زا احساساتی‌تر واکنش نشان می‌دهند و نیز در موارد مثبت لذت زیادی نمی‌برند.


دانشمندان مدت خواب و نیز واکنش به اتفاقات مثبت و منفی 2هزار نفر را تجزیه‌وتحلیل کردند. شرکت‌کنندگان باید میزان خواب و نحوه واکنش خود در برابر اتفاقات مختلفی که در طول روز برایشان رخ داده است را گزارش می‌دادند. دانشمندان دریافتند افرادی که خواب کافی ندارند از رویدادهای استرس‌زا بیشتر عصبی می‌شوند و در موارد مثبت نیز لذت مناسبی را تجربه نمی‌کنند. به‌عبارت‌دیگر، مردمی که خواب بیشتری دارند، نسبت به رویدادهای منفی و مثبت واکنش بهتری نشان می‌دهند.


علاوه‌بر مطالعه صورت‌گرفته، تحقیقات گسترده‌ای نشان داده که خواب ناکافی خطر ابتلا به اختلالات روانی، شرایط مزمن سلامتی و مرگ زودرس را افزایش می‌دهد.


بدیهی است که این تحقیق باید میلیون‌ها نفر را آگاه کند که خواب بیشتر به حفظ روحیه بهتر کمک می‌کند. مطالعات نشان داده است که از هر سه بزرگ‌سال تنها یک نفر در شبانه‌روز 7 الی8 ساعتی که توسط پزشکان توصیه شده می‌خوابد که احتمالاً بر روحیه و بهره‌وری آنها بسیار تأثیر منفی می‌گذارد. علاوه بر این، خواب برای سیستم ایمنی بدن، حافظه و به‌طورکلی سلامت شناختی نیز بسیار مهم است.


خواب عملکرد فیزیولوژیکی بسیار مهمی در بدن است و انسان درست مانند خوردن و آشامیدن به آن نیاز دارد.


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب