دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
متخصصان ICMSF مطرح کردند؛

بسیار بعید است که مواد غذایی منبع آلودگی کرونا باشد

یک گروه متخصص در مورد آلودگی مواد غذایی می‌گوید بسیار بعید است که مواد غذایی منبع انتقال ویروس کرونا باشد.
کد خبر : 513489
6580ec90dd_.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه فناوری خبرگزاری آنا از سی ان ان، کمیسیون بین‌المللی مشخصات میکروبیولوژیکی مواد غذایی (ICMSF) شواهد وجود ویروس کرونا روی مواد غذایی یا بسته‌بندی‌های آن را بررسی کرد و مشخص شد که امکان آن بسیار کم است.


یافته‌های آنها منعکس‌کننده گزارش قبلی سازمان غذا و داروی ایالات‌متحده است که خطر واقعی ابتلا به ویروس کرونا از طریق مواد غذایی یا بسته‌بندی مواد غذایی وجود ندارد.


این سازمان در بیانیه‌ای گفت: تا به امروز هیچ مدرکی مبنی بر اینکه مواد غذایی، بسته‌بندی مواد غذایی یا جابجایی مواد غذایی منبع یا مسیر انتقال مهمی برای ویروس کرونا باشد، وجود نداشته است. هیچ ماده غذایی وجود ندارد که به‌عنوان خطر یا حامل ویروس کرونا در نظر گرفته شود.


آنها همچنین معتقدند گرچه ممکن است افراد بتوانند مواد آلوده به ویروس را بخورند و از این طریق آلوده شوند، اما هرگز چنین اتفاقی رخ نداده است.


به گفته این گروه، بااین‌حال هنوز هم باید جوانب احتیاط برای بهداشت مواد غذایی رعایت شود.


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب