دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
محمدرضا شرف‌الدین در گفتگو با آنا:

اکران کرونایی را به فضای باز شبانه ببریم/ فیلم‌های چیپ و سخیفی داریم که ارزش تماشا در موبایل را هم ندارند!

تهیه‌کننده سینما گفت: ما ساختمان‌هایی داریم که فضای نمایشی بزرگ در پشت بام خود دارند و حتی مجتمع‌های تجاری بزرگ می‌توانند به سینمای تابستانه تبدیل شوند.
کد خبر : 510279
635874409073163597_lg.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، سینماهای کشور پس از بازگشایی سالن‌ها نتوانست وضعیت رو به رشدی در جذب مخاطب داشته باشد و به همین دلیل بسیاری از صاحبان فیلم برای اکران فیلمشان مردد مانده‌اند.


برخی تقاضای حمایت از ارشاد دارند و عده‌ای دیگر نیز معتقدند که باید به فکر شیوه‌های جدید و ابداعی بود بلکه سینما بتواند رونق جدی‌تری به خود بگیرد.


دستگاه‌های اجرایی سینما را وارد سبد مصرفی مخاطب کنند


محمدرضا شرف‌الدین، تهیه‌کننده سینما در این باره به خبرنگار آنا گفت: این عدم رونق سینما را می‌توان جبران کرد؛ مثلا اینکه دستگاه‌ها همت داشته باشند و محصولات فرهنگی و هنری را در سبد خریدشان قرار دهند. توصیه می‌کنم خیلی از این نهادها لااقل برای کارمندانشان بلیت‌های سینما تهیه کنند تا به سینمایی که مخاطبش را از دست داده، کمکی کرده باشند.


اکران تعطیلی در سینما


وی با بیان اینکه در این شراط مجبوریم با کرونا زندگی کنیم، افزود: در همین ایام محرم ما یکی از پرجمعیت‌ترین محافل کشور را داریم و می‌بینید که همگی با حفظ پروتکل‌ها و اصول بهداشتی و منطبق و با یک برنامه تعیین شده، مشغول عزاداری هستیم. خوشبختانه خسارت  هم وارد نشده؛ پس می‌توان شرایط را برای حضور مردم در جاهای دیگر نیز فراهم کرد.


رعایت نکات بهداشتی در سالن‌ها امری شدنی است


تهیه‌کننده فیلم «فرزند صبح» اعتقاد داشت: اگر توصیه‌های بهداشتی کرونایی رعایت شود، سلامتی مردم تضمین خواهد شد. جمعیت مخاطبان سینما هم زیاد نیست. بنابراین رعایت نکات الزامی در سالن‌ها امری شدنی است.


شرف‌الدین در عین حال برای رونق اکران سینما پیشنهاد داد؛ چرا این همه روی فضای بسته سالن‌ها تمرکز داریم؟ اتفاقا می‌شود سانس‎های روز را به شب برد و نمایش فیلم را در فضاهایی مثل پارک‌ها، فضای سبز و حتی پشت بام ساختمان‌ها بزرگ دنبال کرد.


رئیس اسبق انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس توضیح داد: این چنین ایده‌هایی است که می‌تواند وضعیت نمایشی سینما را در دوران کرونا سر و سامان بدهد. البته اینها را باید وزارت ارشاد با هماهنگی دیگر مراکز مثل وزارت بهداشت پیگیری کند و بخواهد که مسیر اکران را تسهیل کنند.


اکران سینمایی را فقط مختص سالن‌های سینما نکنیم


به گفته این سینماگر؛ ما ساختمان‌هایی داریم که فضای نمایشی بزرگ در پشت بام خود دارند و حتی مجتمع‌های تجاری بزرگ با فضای سبز و بازی که در کنار پارک‌ها می‌توانند در اختیار نمایش عمومی قرار گیرند و به سینمای تابستانه تبدیل شوند.


سینما خودرو


تهیه‌کننده «زنانی که با گرگ‌ها دویده‌‎اند» با تأکید بر اینکه اکران روزانه را به شب تبدیل کنیم، گفت: این کارها فقط برنامه‌ریزی می‌خواهد وگرنه هزینه خاصی ندارد و مردم نیز با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از آن استقبال خواهند کرد.  اکران سینمایی را فقط مختص سالن‌ها نکنیم.


باید وجه ازدست رفته سینما را احیا کنیم


وی در عین حال تصریح کرد: بسیاری از فیلم‎ها باید روی پرده دیده شوند چون برای این قاب ساخته شده‎اند و در قاب ویدیویی و تلویزیون و غیره نمی‌گنجد. متأسفانه در این سینما تولیدات چیپ و کم ارزش و سخفیفی داریم که حتی اگر از موبایل تماشا کنیم، بازهم مایه خسارت به مخاطب است. اینها عمر و روان مخاطب را از بین می‌برد.


محمدرضا شرف‌الدین در پایان اظهار داشت: سینما را نه تنها باید حفظ کرد بلکه باید وجه سینمایی از دست رفته آن را احیا کنیم. هرچند فیلم‌هایی که در قواره سینما باشند، کم داریم ولی در دوران کرونا نیز می‌توانیم با سبک و سیاق متفاوت در اکران، سینما را زنده نگه داریم.


انتهای پیام /4143/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب