هوش مصنوعی درمان بیماری سرطان را راحتتر میکند
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، هوش مصنوعی اکنون میتواند بروز سرطانهای ریه، مغز، سینه و پوست را تشخیص دهد ولی این فناوری هنوز این توانایی را پیدا نکرده است که زمان لازم برای شروع و پایان مراحل درمان بیماران مبتلا به سرطان را پیشبینی کرده و روشهای درمانی مفید را معرفی کند.
بیشتر بخوانید: هوش مصنوعی به فعالان صنایع غذایی کمک میکند/ تولید کنسرو ماهی تن با استفاده از نرمافزار مجهز به هوش مصنوعی
محققان دانشگاه MIT به تازگی توانستهاند فناوریهای هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی را به سامانهای مجهز کنند که به پزشکان مشاورهای لازم برای شروع، ادامه و پایان فرایندهای درمانی بیماران مبتلا به سرطان را میدهد. در واقع یادگیری ماشینی با ارزیابی تاثیر داروها و فرایندهای درمانی روی بدن بیماران پیشبینی میکند که پزشکان چه زمان باید از ادامه درمان دست بکشند.
محققان برای آزمایش تواناییهای هوش مصنوعی در تشخیص بیماری، عکس رادیوگرافی گرفته شده از ریه فردی بیمار را به صورت جداگانه در اختیار پزشکی متخصص و ماشینی مجهز به هوش مصنوعی قرار دادند و از آنها خواستند بیماری و شدت آن را تشخیص دهند. در پایان با کمال شگفتی مشاهده شد که هوش مصنوعی با دقتی بیش از 80 درصد بیماری را درست تشخیص داده و داروهای مناسب را نیز پیشنهاد کرده است.
اکنون مهندسان دانشگاه MIT در صدد هستند تا هوش مصنوعی را به گونهای توسعه دهند که برای شناخت و تولید داروهای مرتبط با بیماریهای ناشناخته به پزشکان کمک کند. به عنوان مثال هوش مصنوعی به فناوری مجهز خواهد شد که از روی عکس رادیوگرافی جزئیات زیادی در مورد بیماری را تشخیص داده و درمان انواع بیماری را برای پزشکان راحتتر میکند.
انتهای پیام/4144/
انتهای پیام/