نظر موافقان و مخالفان درباره قرارداد 25 ساله ایران و چین/ تیر آمریکاییها در تعرض به هواپیمایی ماهان به سنگ خورد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از دولتآباد، در ادامه سلسله نشستهای بصیرتافزایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولتآباد جلسه تحلیل مسائل سیاسی روز به صورت برخط برگزار شد.
کارشناس مسائل سیاسی در این نشست با اشاره به فرمایش امیرالمومنین علی(ع) گفت: هر شخص باید دو ویژگی داشته باشد تا زیر بیرق ولایت به طور مستمر حرکت کند، نخست اهل بصیرت باشد و دوم اهل صبر. صبر به مفهوم این است که انسان در برابر مشکلات مقاومت کند و با بصیرت چشمان تیزی در انسان ایجاد شود تا انسان بتواند پشت صحنهها را ببیند.
محمود معلمی با اشاره به تعرض جنگندههای آمریکایی به پرواز هواپیمایی ماهان ادامه داد: در ماجرای هواپیمایی ماهان که بر فراز سوریه به سمت بیروت حرکت میکرد، مشاهده کردیم که جنگندههای آمریکایی حرکت فتنهانگیزی را انجام دادند. هدف آنها این بود که کشور دوست و برادر ما و دشمن رژیم صهیونیستی یعنی سوریه به اشتباه هواپیمای مسافربری ایران را سرنگون کند.
وی ادامه داد: این موضوع دستاویزی برای کشورهای دشمن ایران و سوریه و ضد انقلاب بود تا بر طبل دشمنی ایران با سوریه بکوبند و در کشور هرج و مرج و آشوب ایجاد کنند، اما با عنایات خاص الهی و مهارت خلبان ایرانی این فتنه خنثی شد.
استاد جنگ نرم بسیج اساتید استان اصفهان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سند راهبردی ایران و چین گفت: پیشبینیها نشان میدهد که چین در آینده در اقتصاد دنیا حرف اول را خواهد زد، اگرچه امروزه نیز چین یکی از قدرتهای بلامنازع دنیا در عرصه اقتصادی است، این موضوع اهمیت سند راهبردی با چین را به خوبی روشن و واضح میکند.
نکات قابل توجه قرارداد 25 ساله ایران و چین
معلمی افزود: در این سند راهبردی نکات قوی و خوبی گنجانده شده است؛ به عنوان مثال استفاده از پول دو کشور در مبادلات و حذف دلار، خرید دائمی نفت ایران توسط چین حتی در زمان تحریمها و محافظت هر دو کشور از منافع یکی دیگر در سطح بینالمللی از نکات قابل توجه در این توافق است.
وی با اشاره به مخالفتهای صورتگرفته با این توافق افزود: البته هر توافق مخالفانی نیز در پی خواهد داشت، اما باید به صورت جداگانه این مخالفان را بررسی کرد. دسته اول مخالف این قرارداد آمریکا و کشورهای اروپایی هستند؛ به طور قطع این قرارداد تأثیر قابل توجهی در بیاثر کردن تحریمهای آنها علیه ایران اسلامی خواهد داشت و این موضوع دلیل اصلی مخالفتشان با این قرارداد است.
این کارشناس مسائل سیاسی مطرح کرد: دسته دوم مخالفان قرارداد غربزدههای داخل کشور هستند. کسانی که آمال و آرزوی آنها کشورهای غربی است؛ همانها که برجام را تجلیل کردند. دسته سوم افرادی هستند که دلسوز و نگرانند که مبادا سرنوشت این قرارداد نیز مانند برجام شود. دغدغه این افراد واقعی و درست است و باید با شفافسازی و گفتگو دغدغه آنان را برطرف کرد.
معلمی با اشاره به اقتصاد مقاومتی عنوان کرد: به تعبیر مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی راه نجات کشور است، اقتصادی که دروننگر باشد نه بروننگر، اما متأسفانه دولتهای پیشین و کنونی به این سمت حرکت جدی نداشتهاند. قطعاً با اقتصاد مقاومتی و شکلگیری سند راهبردی ایران و چین مشکلات زیادی از کشور مرتفع خواهد شد.
انتهای پیام/4078/
انتهای پیام/