بررسی چالشهای برنامه علمی مقاومت و تمدن اسلامی استان کرمان/ ضرورت گسترش گفتمانسازی مقاومت
به گزارش خبرنگار حوزه پایش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نشست بررسی چالشهای برنامه علمی مقاومت و تمدن اسلامی در کمیته ارزیابی و نظارت دبیرخانه پایش آزاد بهصورت آنلاین صبح امروز برگزار شد. این برنامه علمی بر عهده دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان است.
در برنامه علمی مقاومت و تمدن اسلامی به سه چالش گفتمان مقاومت پرداختهشده است که شامل چالشهای محدودیتهای پیشروی رشد ترویج و گسترش جبهه مقاومت اسلامی در ایران اسلامی و منطقه، ضعف ساختاری و موانع استقلال جبهه مقاومت و چالش موانع بهرهمندی و استفاده از ظرفیت و تواناییهای گفتمان مقاومت در ایران میشود.
گفتنی است که اندیشههای امام خمینی (ره)، رهبر معظم انقلاب، مکتب شهدا و شهید سردار سلیمانی و اسناد راهبردی ازجمله راهبردهای مهم دررسیدن به اهداف عالیه این برنامه علمی در بخش مقاومت است. همچنین بیانیه گام دوم انقلاب، عزت ملی، استقلال و آزادی از رویکردهای اصلی نظام موضوعات برنامه علمی مقاومت و تمدن اسلامی است.
در خصوص تمدن نوین در ادامه ساختار برنامه ارائه خواهد شد. شناخت محتوایی از ابعاد مختلف نیاز است بیشازپیش در جامعه نهادینه شود. شناسایی و گسترش آن در جامعه یکی از اهداف و چشماندازهای این برنامه است. حوزههای اقتصاد، فرهنگ و ...از دیگر ابعاد مهم این برنامه است.
در این نشست مجازی افشین صالحی مجری برنامه علمی گفتمان مقاومت و تمدن نوین اسلامی از استان کرمان، لاله فرهنگ متین، دبیر کمیته ارزیابی و دیگر اعضای کمیته ارزیابی و نظارت دبیرخانه پایش آزاد، حسین نصیرزاده فرمانده بسیج کارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه آزاد اسلامی و داوران کمیته و داوران تخصصی حضور داشتند.
در بخشی از این نشست مجازی حسین نصیرزاده فرمانده بسیج کارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه جبهه مقاومت در کشورهای ایران، عراق، سوریه و دیگر کشورها شکل گرفته است، تأکید کرد: در حوزه ایستادگی ضرورت دارد که گفتمان سازی مقاومت گسترش مییابد.
انتهای پیام/4084/
انتهای پیام/