8 میلیون و 700 هزار نفر در جهان به کرونا مبتلا شدند/ نشانههای وجود کرونا در ایتالیا پیش از شیوع در چین
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا، درحالیکه شمار مبتلایان ویروس کرونا در جهان از 8 میلیون و 782 هزار و 908 نفر فراتر رفته است، آمارهای رسمی نشان میدهد تاکنون بیش از 463 هزار نفر به این ویروس مبتلا شدهاند.
آمریکا همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ است و بیشترین میزان قربانیان و مبتلایان به این بیماری را دارد. برزیل و روسیه نیز بهلحاظ تعداد مبتلایان بهترتیب در رتبههای دوم و سوم جای گرفتند و برزیل و انگلیس پس از آمریکا، بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص دادهاند.
۱۰ کشور نخست جهان بر مبنای تعداد افراد مبتلا به کرونا
«تدروس آدهانوم»، رئیس سازمان بهداشت جهانی با هشدار درباره اینکه همهگیری کرونا با افزایش شمار مبتلایان و خستگی مردم از محدودیتهای قرنطینه وارد مرحله جدید و خطرناکی شده است، گفت: روز گذشته جهان شاهد ۱۵۰ هزار مورد جدید ابتلا به کرونا بود که نیمی از این موارد در آمریکا و شمار زیادی نیز در کشورهای خاورمیانه و جنوب آسیا گزارش شده است.
وی با هشدار درباره اینکه ویروس کرونا همچنان مرگبار و در حال گسترش سریع است، عنوان کرد: گرچه ممکن است مردم از قرنطینه خسته شده باشند و کشورها بخواهند اقتصادهایشان را بازگشایی کنند، اما باید بهشدت هوشیار بود.
بیشتر بخوانید:
ثبت ابتلای چند مسافر هواپیمای بنگلادش در کرهجنوبی به کرونا
مخالفت آمریکاییها با برگزاری نخستین گردهمایی تبلیغاتی ترامپ
سیاستهای غلط دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا در مواجهه با فراگیری ویروس کرونا باعث شده است تا مردم ناراضی و نگران از شیوع کرونا مخالفت خود را با برگزاری نخستین گردهمایی تبلیغاتی در شهر «تالسا» در ایالت اوکلاهاما در قالب یک نظرسنجی اعلام کنند. طبق این نظرسنجی، بیشتر آمریکاییها (۵۹ درصد) مخالف برگزاری گردهمایی تبلیغاتی ترامپ هستند.
دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا
در عین حال وزارت بازرگانی آمریکا از کسری حساب جاری آمریکا و کاهش آن به پایینترین سطح در دو سال اخیر خبر داد و اعلام کرد: در سه ماه نخست سال 2020 حساب جاری ۰.۱ درصد معادل ۱۰۴.۲ میلیارد دلار کاهش یافته که کمترین میزان از سه ماهه دوم سال ۲۰۱۸ است.
نارضایتی مردم آمریکا از سیاستهای دولت ترامپ در مواجهه با کرونا بیدلیل نیست، زیرا آمارهای رسمی حاکی از افزایش روزافزون آمار افراد فوتشده براثر ابتلا به کرونا در آمریکاست. پایگاه اطلاعرسانی worldometers مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا را 2 میلیون و ۲۹۷ هزار و 360 نفر و مجموع قربانیان آن را در این کشور ۱۲۱ هزار و 407 نفر گزارش کرده است. ایالت نیویورک با ۴۰۹ هزار و ۵۹۳ مورد ابتلا و ۳۱ هزار و ۱۵۹ مورد قربانی، همچنان کانون بیماری کرونا در آمریکا است. همچنین ایالتهای نیوجرسی، کالیفرنیا، ایلینوی و تگزاس در رتبههای بعدی قرار دارند.
۱۰ ایالت نخست آمریکا بر مبنای تعداد افراد مبتلا به کرونا
آمار مبتلایان و جانباختگان برزیل در حالی اعلام میشود که بسیاری از کارشناسان آمار واقعی را بسیار بیشتر از آمار اعلام شده از سوی دولت میدانند. وزارت بهداشت برزیل اعلام کرد با شناسایی ۵۴ هزار و ۷۷۱ مورد جدید ابتلا به کرونا در این کشور مجموع مبتلایان به کووید-۱۹ به یک میلیون و 38 هزار و 568 نفر رسیده است. همچنین یکهزار و ۲۰۶ مورد جدید به شمار جانباختگان ناشی از کرونا افزوده شد تا شمار این افراد نیز به 49 هزار و 90 نفر برسد.
«الکساندر نیم باربسو»، استاد پزشکی دانشگاه ایالتی سائوپائولو دراینباره گفت: آمار مبتلایان بسیار کمتر از میزان واقعی است، زیرا برخی گزارشها نشان میدهند میزان واقعی شمار مبتلایان به کووید-۱۹ میان پنج تا ۱۰ برابر بیشتر از میزان اعلام شده است.
نشانههای وجود کرونا در ایتالیا پیش از شیوع در چین
با وجود اتهامزنی آمریکا به چین، برخی نشانهها از وجود آثار کرونا در قلب اروپا حکایت دارد؛ چه اینکه مؤسسه بهداشت ایتالیا از ردیابی ویروس جدید کرونا در فاضلاب سه شهر شمالی این کشور مدتها قبل از اینکه نخستین مورد ابتلا به این ویروس در چین شناسایی شود، خبر داد. آزمایشهای انجامشده بر روی فاضلاب شهرهای میلان و تورین نشان میدهد ویروس کرونا در دسامبر سال گذشته وجود داشته است.
روند کاهش محدودیتها در اروپا همچنان ادامه دارد و سینماهای فرانسه از ۲۲ ژوئن (دوم تیر سال جاری) پس از یک تعطیلی سهماهه بهدلیل شیوع کرونا، فعالیت خود را با ۵۰ درصد ظرفیت سالنهای نمایش از سر میگیرند.
افزایش شیوع کرونا در میان سربازان صهیونیست
از سرزمینهای اشغالی خبر میرسد بیش از 500 سرباز ارتش رژیم صهیونیستی برای مقابله با شیوع کرونا به قرنطینه رفتند. همچنین در سه منطقه جنوبی این رژیم قرنطینه اعمال و محدودیتهای تازهای در بخشهایی از تلآویو اجرا شده است.
همزمان با افزایش شدید موارد ابتلا به کرونا در کرانه باختری در دو روز گذشته، مقامات بهداشتی فلسطین گفتهاند فروشگاهها و کسب و کارها بهطور موقت در الخلیل تعطیل شدند.
در ترکیه روند شیوه کرونا ثابت و رو به کاهش گزارش شده است. فخرالدین کوچا، وزیر بهداشت ترکیه گفت: در 24 ساعت گذشته 23 نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند و یک هزار و 214 مورد ابتلای جدید نیز شناسایی شده است. به این ترتیب تعداد کل مبتلایان در ترکیه به 185 هزار و 245 نفر و آمار کل درگذشتگان نیز به 4 هزار و 905 نفر افزایش یافته است.
دولت عربستان با وجود ناتوانی دستگاه بهداشتی این کشور در مقابله با کرونا اعلام کرد مساجد شهر مکه از فردا (یکشنبه) پس از سه ماه تعطیلی بازگشایی میشوند. وزارت بهداشت عربستان اعلام کرد در ماه شوال 80 هزار مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور ثبت شد تا شمار مبتلایان از 150 هزار نفر عبور کند.
دوام بیشتر کرونا در بازارهای فروش ماهی در چین
دولت پاکستان که از زمان تشدید بحران کرونا در این کشور بازپرداخت بدهیهای خارجی را مانعی بزرگ در مسیر مقابله با این بیماری اعلام کرده است، بار دیگر به دریافت وام از نهادهای مالی جهان و اینبار به میزان ۱.۵ میلیارد دلار مجبور شد. اسلامآباد در حالی به امضای قرارداد دریافت وام جدید اقدام کرد که میزان بدهی خارجی این کشور تا پایان ماه مارس سال جاری به 86 میلیارد رسید. این در حالی است که ابتلا به ویروس کووید-19 در پاکستان همچنان روند افزایشی دارد.
پاکستان از مرگ 153 نفر بر اثر ابتلا به بیماری کووید-19 در 24 ساعت اخیر خبر داد. این رقم از آغاز شیوع کرونا در پاکستان یک رکورد محسوب میشود. همچنین 6 هزار و 604 نفر در پاکستان به کووید-19 مبتلا شدهاند. تاکنون ابتلای 171 هزار و 665 نفر در این کشور به بیماری کووید-19 ثبت شده است و 3 هزار و 382 نفر بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
در چین آمار ابتلا به کرونا اوج گرفته است. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای چین اعلام کرد بررسیها نشان میدهد ویروس کرونا در پکن بهوسیله غرفههای فروش و توزیع ماهی و آبزیان بازار «شین فادی» به دیگر نقاط پایتخت و همچنین شهرهای دیگر سرایت کرده است.
این مرکز اعلام کرد: این به آن معنا نیست که ماهیها باعث انتقال ویروس به انسان شدهاند بلکه ویروس در بخشهای منجمد و سرد این غرفهها طول عمر بیشتری داشته است.
انتهای پیام/4106/4033/پ
انتهای پیام/