ناحیه نوآوری کانونی برای فعالیتهای دانشبنیان و استارتآپی در اطراف دانشگاههاست
اسماعیل قادریفرد در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا با اشاره به راهاندازی منطقه نوآوری تربیت مدرس بیان کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای توسعه چارچوب مفهومی زیستبوم فناوری و نوآوری در کشور، با محوریت مراکز دانشگاهی و علمی، سعی کرده اماکن و فضاهای اطراف دانشگاههای مادر و بزرگ را به محل استقرار مناسبی برای شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها تبدیل کند.
وی افزود: این شرکتها و استارتآپها نه تنها از تولید علم در دانشگاهها تغذیه میکنند بلکه از نیروی انسانی توانمند تربیتشده در دانشگاههای کشور استفاده میکنند. کارهای ایجاد ناحیه نوآوری شریف که نخستین ناحیه نوآوری کشور است از سال 94 شروع شد. افتتاح این ناحیه نوآوری با استقبال بسیاری از سوی شرکتهای دانشبنیان همراه بود و در حال حاضر 500 شرکت دانشبنیان در ناحیه نوآوری شریف فعالیت دارند.
رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری مطرح کرد: ناحیه نوآوری شریف در پهنهای بالغ بر 500 هکتار واقع شده که از شمال به اتوبان شیخ فضلالله، از غرب به اتوبان محمدعلی جناج، از شرق به اتوبان یادگار امام و از جنوب به خیابان آزادی محصور است؛ پهنهای که در قلب آن دانشگاه شریف به عنوان یکی از بزرگ ترین دانشگاه های صعنعتی کشور مشغول به فعالیت است.
قادریفر افزود: راهاندازی ناحیه نوآوری شریف تجربه بسیار ارزشمند و ایده محوری بود که بسیاری از دانشگاههای کشور از جمله دانشگاه تهران، تربیت مدرس و حتی در شهرستانها در حال پیادهسازی آن هستند. براساس تفاهمنامهای که بعد از ظهر امروز میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دانشگاه تربیت مدرس و شهرداری منطقه 6 تهران به امضا میرسد، محدود مرکزی دانشگاه تربیت مدرس که محصور به بزرگراه چمران، بزرگراه جلال آلاحمد و خیابان کارگر شمالی است به ناحیه نوآوری تربیت مدرس تبدیل میشود.
وی گفت: این ناحیه نوآوری در پهنهای بسیار بزرگ واقع شده که به دلیل حضور دانشگاه تربیت مدرس به عنوان بزرگترین دانشگاه تحصیلات تکمیلی کشور، پردیس فنی دانشگاه تهران و دانشکدههای وابسته به آن بسیار ارزشمند است. امیدواریم ناحیه نوآوری تربیت مدرس مانند ناحیه نوآوری شریف کانونی برای فعالیت استارتآپها و شرکتهای دانشبنیان در اطراف این دانشگاه شود.
رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری بیان کرد: براساس ابلاغیه اخیر شهرداری تهران، دانشبنیانها و استارتآپهای اجازه استقرار در پهنههای مسکونی N و F را دارند که میتواند راه توسعه زیستبوم علم و فناوری و دانشبنیان در کشور را هموار کند.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/