استمرار ارتقای تجهیزات آشپزخانههای نیمه صنعتی و سنتی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، بخشنامه ارتقای تجهیزات آشپزخانههای نیمهصنعتی و سنتی باقیمانده با رویکرد ارتقا سطح بهداشت و زیر ساختهای بهداشتی در سال جاری به دانشگاهها ابلاغ شد.
به منظور بازسازی و صنعتی سازی آشپزخانههای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی، صندوق رفاه دانشجویان در نظر دارد طرح ارتقا آشپزخانهها را در قالب ارتقا تجهیزات آشپزخانههای نیمه صنعتی و سنتی باقیمانده با رویکرد ارتقا سطح بهداشت و زیرساختهای بهداشتی به اجرا درآورد.
جدول زمان بندی اجرای طرح به شرح ذیل است:
عناوین | زمان |
اعلام طرح ارتقا سال ۹۹ به دانشگاهها و دریافت طرحهای ارتقا از دانشگاهها | از ۹۹/۳/۸ تا ۹۹/۳/۲۰ |
بررسی کارشناسی، ارزیابی و اولویت بندی نیازهای اعلام شده و اعلام پروژههای منتخب و تنظیم تفاهمنامه فیمابین صندوق و دانشگاه | تا ۹۹/۳/۳۱ |
پرداخت مرحله اول (۵۰ درصد سهم صندوق) | تا ۹۹/۴/۷ |
اتمام اقدامات اجرایی پروژه توسط دانشگاه، اعزام کارشناسان صندوق برای بازدید از آشپزخانههای ارتقا یافته و ارزیابی عملکرد دانشگاه | از ۹۹/۴/۱۸ تا ۹۹/۶/۵ |
پرداخت مرحله دوم (۵۰ درصد سهم صندوق) | ۱۵ روز پس از تأییدنهایی |
پس از پرداخت سهم مرحله اول، عملیات تجهیز آشپزخانههای واجد شرایط با مشارکت دانشگاهها انجام خواهد شد و صندوق پس از تجهیز آشپزخانهها و تأییدنهایی آن از سوی کارشناسان فنی، نسبت به پرداخت سهم مرحله دوم خود اقدام خواهد کرد.
در طرح ارتقا سال سال جاری دانشگاههایی که دارای آشپزخانههای متعدد باشند میتوانند نیازهای تجهیزاتی خود را با ذکر اولویت تا دو آشپزخانه برای طرح ارتقا ارسال کنند، بدیهی است انتخاب تجهیزات و آشپزخانه واجد شرایط حضور در طرح ارتقا پس از بررسی و تأیید صندوق خواهد بود.
دانشگاههایی که در سال گذشته به رغم دریافت سهم صندوق اقدام قابل توجهی در خصوص طرح ارتقا مورد توافق انجام ندادهاند در اولویت آخر طرح ارتقا خواهند بود.
انتهای پیام/4084/
انتهای پیام/