اختصاص22میلیارد و500 میلیون تومان برای ارتقای آشپزخانه دانشگاهها
به گزارش خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با بررسی اعتراضات دانشجویان در سال 97 در مییابیم که یکی از دغدغههای اصلی دانشجویان، پایین بودن کیفیت غذای دانشجویی است. این دغدغه بعضی روزها منجر به شکلگیری صفهای طولانی غذا جلوی دفاتر رؤسای دانشگاهها شد.
یکی از طرحهایی که در سال 97 از سوی صندوق رفاه دانشجویان به جد پیگیری شد، طرح ارتقای آشپزخانه و سالنهای غذاخوری دانشگاههای سراسر کشور بود. در این طرح در سال گذشته برای 76 دانشگاه دولتی که 118 آشپزخانه دارا بودند مبلغ 18 میلیارد تومان در نظر گرفته شد. همچنین برای 46 دانشگاه فنی و حرفهای با 46 آشپزخانه، مبلغ 4میلیارد و 500 میلیون تومان در نظر گرفته شد.
عنوان | تعداد دانشگاه | تعداد آشپزخانه | اعتبار در نظر گرفته شده به میلیارد تومان |
دانشگاه دولتی | 76 | 118 | 18 |
دانشگاه فنی و حرفهای | 46 | 46 | 4/5 |
لازم به ذکر است برای ارتقای سطح کیفی غذاهای دانشجویی، آشپزخانهها و سالنهای غذاخوری دانشگاهها از سوی صندوق رفاه دانشجویی رتبهبندی شدند. بهطور کلی 170 آشپزخانه دانشگاهها مورد بررسی قرار گرفت که بر اساس شاخص فضا، 52 آشپزخانه دارای رتبه یک، 86 آشپزخانه رتبه دو و 32 آشپزخانه دارای رتبه سه شدند.
همچنین بر اساس بررسی صندوق رفاه دانشجویان در خصوص رتبهبندی دانشگاهها از نظر تجهیزات 23 آشپزخانه دارای رتبه یک، 32 آشپزخانه دارای رتبه دو و 115 آشپزخانه دارای رتبه سه شدند.
شاخص اصلی | زیر شاخص | تعداد رتبه یک | تعداد رتبه دو | تعداد رتبه سه | جمع |
آشپزخانه | فضا | 52 | 86 | 32 | 170 |
آشپزخانه | تجهیزات | 23 | 32 | 115 | 170 |
انتهای پیام/4107/4084/ن
انتهای پیام/