دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 ارديبهشت 1399 - 15:00
توسط نشر نو؛

رمان «شادی در آسمان» و کتاب «مقدمه‌ای فلسفی بر علوم شناختی» تجدید چاپ شدند

دو کتاب «شادی در آسمان» و «مقدمه‌ای فلسفی بر علوم شناختی» از سوی انتشارات نشر نو با چاپ‌های دوم و سوم وارد بازار نشر شدند.
کد خبر : 486020
52456468.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات و کتاب گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، دو کتاب «شادی در آسمان» و «مقدمه‌ای فلسفی بر علوم شناختی» به‌تازگی توسط انتشارات نشر نو تجدیدچاپ و راهی بازار کتاب شده است.


رمان «شادی در آسمان» اثر «فردینان رامو» با ترجمه پیروز سیار در نوبت چاپ دوم در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته است.


این رمان کوتاه داستان اهالی دهکده‌ای است که از گور برمی‌خیزند. به خانه‌های خود که از نو ساخته شده‌اند و روشنایی آنها را فراگرفته است، باز می‌گردند. کاترین به نوه خود که دیگر بیمار نیست، برمی‌خورد؛ آدِل فرزند نامشروعش را که در آن زندگی دیگر به رودخانه افکنده بود، باز می‌یابد؛ نابینا بینا می‌شود؛ معلول راه می‌رود. این جمعیت کوچک برگزیدگان کار خود را از سر می‌گیرند، اما از این پس عادت‌ها برای آنان شیرین است، زیرا ظلم و پول و جنایت دیگر وجود ندارد، بلکه خوشبختی و صلح حکمفرما است.


رامُوا با واژه‌های ساده خود و با دلبستگی و حتی می‌توان گفت دغدغه دائمی که به توصیف روزمره‌ترین امور زندگی روستایی می‌پردازد، سرود دنیایی مثبت و شفاف را سر می‌دهد که فاقد تاریخ است و زمان در آن غایب است.


چاپ دوم «شادی در آسمان» در قطع رقعی و 128 صفحه، با قیمت 19 هزار تومان از سوی انتشارات نشر نو منتشر شده است.


نخستین متن اساسی در ارائه بررسی جامع از علوم شناختی


«مقدمه‌ای فلسفی بر علوم شناختی» نوشته «رُم هَره» با ترجمه  مشترک حسین شیخ‌رضائی و مجید داودی بنی دیگر کتابی است که از سوی انتشارات نشر نو در  نوبت چاپ سوم منتشر شده است. چاپ نخست این کتاب در سال 1396 منتشر شده بود.


این کتاب نخستین متن اساسی در ارائه یک بررسی جامع از علوم شناختی در معنای کامل آن است. رویکرد ویژه نویسنده به علوم شناختی، رویکردی ترکیبی است؛ میان دو قطب اصلی موجود در علوم شناختی، یعنی رویکرد گفتمانی محض از یک سو و رویکرد عصب‌زیست‌شناختی محض از سوی دیگر، رویکردی میانه وجود دارد که در آن سه دستور زبان شخص‌بنیاد، اندامواره‌بنیاد و ملکول‌‌بنیاد با یکدیگر همساز می‌شوند. برای رسیدن به چنین تعادلی، هره در فصول مختلف کتاب، نخست می‌کوشد هستی‌شناسی واقع‌گرایانه و قابل‌دفاعی برای روان‌شناسی و علوم شناختی فراهم آورد. آنگاه از خلال معرفی ابزارهایی مفهومی، مانند مدل، دستور زبان، معنا، جهت‌مندی، هنجارمندی و موضع‌مندی، نوعی مطالعه غیرتقلیل‌گرایانه و غیرشیء‌انگارانه از قلمرو انسان و جهان اجتماعی او پیشنهاد می‌کند. دست آخر، نشان می‌دهد که این برنامه پیشنهادی چگونه می‌تواند با نمونه‌ها و مسائل انضمامی و ملموس روبه‌رو شود و در کجا از رویکردهای رایج فاصله می‌گیرد.


چاپ جدید کتاب «مقدمه‌ای فلسفی بر علوم شناختی» در قطع رقعی و ۵۸۷ صفحه با قیمت 104 هزار تومان از سوی انتشارات نشر نو وارد بازار کتاب شده است.


انتهای پیام/4028/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب