استفاده از اپلیکیشنهای تلفن همراه برای کنترل کرونا
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در حالی که نگرانیهای گستردهای از شکسته شدن حریم خصوصی کاربران تلفن همراه به دلیل استفاده از اپلیکیشنهای ردیابی کرونا وجود دارد مسئولان بهداشتی استرالیا تصمیم گرفتند مجوزهای لازم برای ورود این نرمافزارها به بازار را صادر کرده و از این طریق مبتلایان به ویروس کووید-19 را کنترل کنند.
استرالیا از جمله کشورهایی است که سابقه خوبی در زمینه امنیت شبکههای ارتباطی دارد ولی حالا با معرفی اپلیکیشن COVIDSafe برای نظارت بر بیماران مبتلا به ویروس کرونا خود را وارد چالشی جدی کرده است. این نرمافزار در سنگاپور طراحی شده و از طریق فناوری بلوتوث و اطلاعات تماسهای کاربران افراد مبتلا به کرونا را شناسایی میکند.
دولت استرالیا قوانین خاصی برای سرورهای نظارت کننده بر اطلاعات کاربران وضع کرده و به مردم این کشور اعلام شده است: اطلاعات تماس و مکالمههای روزمره کاربران فقط برای جلوگیری از شیوع گسترده کرونا مورد استفاده قرار میگیرد و پس از شکست این بیماری همه دادههای جمعآوری شده حذف میشوند.
هم اکنون در استرالیا علاوه بر به کارگیری نرمافزارهای ردیابی کرونا محدودیتهای تردد نیز برای عبورومرور عابران پیاده و خودروها وضع شده است. استرالیا تنها کشوری نیست که اکنون از اپلیکیشنهای تلفن همراه برای کنترل شیوع کرونا استفاده میکند اما رویکردهای متفاوتی در هر کشور وجود دارد. به عنوان مثال در آلمان به دلیل اعتراض مردم دولت این کشور محدودیتهای تقریبا زیادی را برای فعالیت این برنامهها در نظر گرفته است.
اپلیکیشن COVIDSafe در کنار خدمات ویژه بیماری کرونا امکاناتی برای خریدهای آنلاین را در اختیار کاربران میگذارد. طراحان این برنامه هدف از چنین خدماتی را کمک به مردم برای خارج نشدن از خانه دانستهاند.
انتهای پیام/4144/
انتهای پیام/