اکسیژن با محصولی دانشبنیان به مبتلایان کرونا رسید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، جمعی از متخصصان حوزه پزشکی و مهندسی در یک شرکت دانشبنیان کنار یگدیگر قرار گرفتهاند و موفق به طراحی و ساخت تجهیزات کمک تنفسی شدند. اقدامی که منجر به بومیسازی دستگاههای اکسیژن ساز در کشور شد. تولید این دستگاه در بحران کرونا بسیار کمک کننده و اثرگذار بود.
علی ابراهیمی مدیر عامل شرکت سازنده این دستگاه گفت: «اکسیژن ساز» محصول دانش بنیان این شرکت است. در شرایطی که به علت بیماری ریه قدرت تامین اکسیژن خون را ندارد با کمک این دستگاه میتوان خلوص اکسیژن ریه را بالا برد. این دستگاه انواع خانگی، مرکزی و پورتابل را دارد.
ابراهیمی ادامه داد: یکی از کاربردهای مهم دستگاه اکسیژن سازی خانگی را در زمان شیوع کرونا در کشور مشاهده کردیم. بسیاری از بیماران با یک دوره اکسیژن درمانی بهبود مییابند و این مرحله را با دستگاه اکسیژن رسان خانگی میتوانند طی کنند. در این صورت نیازی به مراجعه به بیمارستان و پر شدن تختهای آن نیست. البته با این اقدام فرد بیمار نیز از تماس با عفونتهای بیمارستانی دور میماند.
وی همچنین بیان کرد: در بیماران حاد و مزمن ریوی و افرادی که نارسایی قلبی دارند، نیاز به اکسیژن در آنها با این دستگاه رفع میشود. همچنین در مواردی که سرطان بافتهای بسیاری را در بدن درگیر کرده است و نیاز به اکسیژن درمانی وجود دارد با کمک این دستگاه میتوان مشکل را رفع کرد.
ابراهیمی با اشاره به فناوری پیشرفتهای که برای ساخت دستگاه نیاز است، عنوان کرد: بومی سازی فناوری PSA یا جداسازی گازها بر اساس الک مولکولی با حمایت معاونت علمی و فناوری انجام شد و با بومی سازی این فناوری پیشرفته ساخت دستگاههای اکسیژن ساز نیز محقق شد. این فناوری یکی از فناوریهای مهمی بود که در لیست تحریمها قرار داشت. اکنون به علت تولید داخل واردات آن ممنوع است و اهمیت آن از آنجا است که بیماران بسیاری با شیوع کرونا در کشور از این دستگاه استفاده کردند و تولیدمان افزایش داشت.
انتهای پیام/4144/
انتهای پیام/