دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 فروردين 1399 - 19:05
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی:

تشکل‌های دانشجویی در جنگ روایت‌ها بار عظیمی بر دوش دارند

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در دیدار با نمایندگان تشکل‌های دانشجویی گفت: در جنگ تمدنی بار عظیم بر دوش افراد توانمند است که در این بین تشکل‌های دانشجویی سهم عظیمی دارند.
کد خبر : 484011
61616942.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در پی مطالبه بیش از ۳۰۰ تشکل دانشجویی از حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی برای تشکیل قرارگاه واحد، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی امروز در سالن اجتماعات حوزه ریاست این سازمان با نمایندگان این تشکل‌ها دیدار کرد.


رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با تقدیر از دغدغه‌مندی تشکل‌های دانشجویی گفت: بر اساس آموزه‌های مکتب امام خمینی (ره) هر طرح، برنامه‌ریزی و اقدامی که نقطه آغاز آن غیر از زاویه دید انقلاب باشد؛ به بیراهه می‌رود.


وی افزود: همه ما نسبت به مسائل جامعه متعهد هستیم و وقتی برای تلف کردن نداریم؛ ما بر اساس آموزه‌های مکتب حضرت امام (ره) فهمی از اولویت‌های انقلاب داریم که همواره بیان این اولویت‌ها در سخنان مقام معظم رهبری مشهود است.


قمی با اشاره به نقش سازمان تبلیغات اسلامی در جنگ تحمیلی تصریح کرد: در زمان دفاع مقدس، سازمان تبلیغات اسلامی به‌عنوان ستاد تبلیغات جنگ فعال بود که حفظ روحیه مردم و ایجاد انگیزه در رزمندگان از وظایف این ستاد به شمار می‌رفت.


عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر تفاوت جنگ تحمیلی با جنگ رسانه‌ای اذعان کرد: اکنون در مقطعی قرار داریم که جنگ، دیگر شکل نظامی ندارد؛ امروز جنگ روایت‌ها است؛ درمیان این جنگ، بار عظیم بر دوش افراد توانمند است که در این بین تشکل‌های دانشجویی سهم عظیمی دارند.


قمی تأکید کرد: ما در این جنگ به یک قرارگاه فراملی نیاز داریم تا به گروه‌های فعال و توانمند انسجام بخشیده و برای این رویارویی سرمایه‌گذاری شود.


رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، به اهمیت نقش تشکل‌های دانشجویی اشاره کرد و گفت: نقش راهبردی در این جنگ تمدنی بر دوش پدیده‌ای به نام بسیج دانشجویی است که به گفته حضرت امام (ره) بسیج دانشجویی تبیین‌کننده اسلام ناب است.


وی اضافه کرد: وظیفه شرعی خود می‌دانیم نیاز تشکل‌های دانشجویی را در این جنگ برطرف کنیم و در حال حاضر وظیفه سازمان تبلیغات اسلامی است که به‌جای فراخوان دادن، یک قرارگاه دانشجویی تشکیل دهد.


قمی با تأکید بر اینکه نیروهای انقلابی باید سطح توقعات از خود را بالاتر ببرند افزود: رسیدن به یک تصویر واحد از مسئله مهم‌ترین وظیفه قبل از هر اقدامی است و باید فکر کنیم که مسئله اصلی و اولویت این نظام و انقلاب چیست.


در ادامه مقصود دررودی، مسئول تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور- نیز ضمن اشاره به دلیل حضور تشکل‌ها در این جلسه گفت: نامه و حضور تشکل‌های دانشجویی صرفاً مطالبه‌گری از سازمان تبلیغات اسلامی نیست بلکه هدف این است که به آینده ناظر شویم و برای آن برنامه‌ریزی داشته باشیم.


دررودی افزود: مقام معظم رهبری به جوانان فرمودند که باید شانه‌های خود را زیر بار مسئولیت‌ها بدهند، و لازمه دست یافتن به این مهم؛ فرماندهی واحد است.


وی تصریح کرد: رسیدن به یک راهکار عملیاتی باید هدف این جلسه و این‌گونه جلسات باشد.


علی کیان، معاون گفتمان سازی و مطالبه‌گری سازمان بسیج دانشجویی کشور- نیز در ادامه این نشست گفت: وقتی عملیاتی تعریف شود، ناخودآگاه مسئولیت‌ها و وظیفه‌ها تعریف می‌شود.


علی کیان افزود: یکی دیگر از اقداماتی که به تعیین وظایف نیروهای انقلابی کمک می‌کند؛ شناسایی توان تشکل‌های دانشجویی و به میدان آوردن بضاعت آن‌ها است.


در ادامه این جلسه مصطفی صادق محمدی -مسئول بسیج دانشگاه شهید بهشتی- نیز گفت: ما کرونا را یک بیماری نمی‌بینیم بلکه این ویروس، تمام معادلات جهان را تغییر داده است و در این شرایط نقش رسانه‌ها برجسته‌تر شد و بیشتر قوت گرفت.


مصطفی صادق محمدی افزود: معمولاً کشورهای فعال و تأثیرگذار در عرصه رسانه؛ از حمایت‌های جدی برخوردارند، اما در کشور ما؛ از رسانه‌های دانشجویی پشتیبانی نمی‌شود.


محمد صالح سلطانی، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه صنعتی شریف- نیز در ادامه جلسه گفت: همه تشکل‌های حاضر در این جلسه نیاز به یک فرماندهی واحد دارند.


محمد سلطانی افزود: وظایف گروه‌های جهادی فعال در دانشگاه‌ها ابتدا از سوی یک فرمانده مشخص می‌شود که کجا و چه فعالیتی را انجام دهند.


وی تأکید کرد: درحالی‌که گروه‌های رسانه‌ای دانشجویی قابلیت‌های فراوانی در عرصه رسانه دارند، نیاز به یک فرماندهی واحد برای آن‌ها ضروری به نظر می‌رسد.


انتهای پیام/4127/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب