علت خارش آلرژیک چیست؟
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از نیواطلس، خارش بیش از حد در افرادی که از اگزما رنج میبرند، باعث مشکلات زیادی از جمله عفونت پوستی تا اختلال در خواب میشود. دانشمندان با بررسی فرایند بیولوژیکی خارش آلرژیک پروتئینی در پوست شناسایی کردند که نورونهای مرتبط با خارش را فعال میکند. یافتههای جدید میتواند منجر به کشف روش درمانی موثرتری برای درمان خارش و اگزما شود.
مواد محرک، واکنش به مواد غذایی خاص و آلرژیها باعث تشدید وضعیت اگزما میشود. منشأ احساس خارش که معمولا با علائمی چون خشکی و قرمزی همراه است، در نورونهای پوستی نهفته که دستورالعملها را از سلولهای حسی مستقر در ریشه اعصاب نخاعی میگیرند. نتایج مطالعات گروه تحقیقاتی دانشگاه کارولینای شمالی نشان میدهد که وقتی فرد در معرض مواد آلرژیزا مانند غبار قرار میگیرد، میزان پروتئینی به نام «پریوستین» در پوست افزایش مییابد که این امر باعث تشدید پاسخ خارش میشود.
به گفته گروه تحقیقاتی، پریوستین پروتئینی است که در پاسخ به واکنش آلرژیک به میزان زیادی در پوست تولید میشود، میتواند به طور مستقیم با نورونهای حسی پوست ارتباط برقرار کند و واکنش خارش را فعال کند. دانشمندان موفق شدند گیرنده عصبی این پروتئین را شناسایی کنند که گام اول بین پریوستین و فعال شدن واکنش خارش به شمار میرود. گیرنده عصبی این پروتئین « αvβ3» نام دارد و در نورونهای حسی پوست بیان شده و به عنوان اتصالدهنده پریوستین و تشدید واکنش خارش عمل میکند.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/