گوگل از چه روشهایی برای شناسایی افراد مبتلا به کرونا استفاده میکند؟
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، شرکت صاحبامتیاز گوگل یعنی آلفابت در حال ایجاد وبسایتی است که با سؤالهایی مهم در خصوص ویروس کرونا تا حد زیادی میتواند به روند شناسایی افراد مبتلا به این بیماری کمک و امدادرسانی به آنها را سرعت ببخشد.
هرچند مقامات سیاسی آمریکا و بهخصوص رئیسجمهور این کشور نسبت به بیماری کرونا با بیتوجهی خاصی رفتار میکنند و از مردم خواستهاند خونسردی خود را حفظ کنند ولی به نظر میرسد این ویروس بهشدت در آمریکا در حال شیوع است و طبق آخرین آمارهای منتشرشده از سوی وزارت بهداشت این کشور تاکنون بیش از 1600 نفر مبتلا و 41 نفر در اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را ازدستدادهاند.
شواهد حاکی از آن است که اطلاعات مربوط به تعداد مبتلایان و کشتهشدگان ویروس کرونا در آمریکا به شدن سانسور میشوند و سیاستمداران این کشور نمیخواهد نقاط ضعف برنامههای بهداشتی غلط مدعی بزرگترین اقتصاد جهان در رسانههای عمومی انتشار پیدا کند.
باوجود چنین شرایطی در آمریکا بزرگترین شرکت فناوری این کشور تلاش گستردهای را برای جلوگیری از شیوع هر چه بیشتر ویروس کرونا در بین مردم آغاز کرده است. در طرح گوگل مردم با مراجعه به وب سایتی مشخص اطلاعات وضعیت جسمی خود را گزارش و کارشناسان از طریق سامانههای اینترنتی موقعیت مکانی هر شخص را مشخص میکنند. این اطلاعات بعد از جمعآوری موردبررسی قرارگرفته و برای کمک به شناسایی مبتلایان جدید یا افراد درخطر ابتلا استفاده میشوند.
طبق اسناد افشاء شده دولت آمریکا از گوگل بهعنوان بازوی مبارزه مجازی خود با ویروس کرونا استفاده میکند و باوجود عوامفریبی بهشدت نگران شیوع این بیماری در سطح کشور و ضربههای اقتصادی مخرب است. سؤالهای این سایت علاوه بر کمک به شناسایی افراد مبتلابه ویروس کرونا توصیههای لازم در مورد نحوه مقابله با بیماری را نیز بیان میکند.
انتهای پیام/4144/
انتهای پیام/