مسائل روز جامعه مورد توجه حوزه و دانشگاه قرار گیرد
ایمان حسین نیا در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکلهای دانشجویی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: ارتباط مستمر و دائمی حوزه و دانشگاه تأثیر بسیار مثبتی بر ارتقاء علمی در مهمترین پایگاههای علمی و دینی کشور دارد و زمینه لازم برای تعالی دانشجویان و طلاب را فراهم میسازد.
وی افزود: وقتی علوم دانشگاهی ما از منظر دین و شرع اسلامی مورد واکاوی قرار بگیرد، کمتر به سمت علم غیر نافع و علوم غیر الهی که بهجای نور ظلمت میاورند، میرویم. همینطور وقتی علوم حوزوی با ذرهبین علوم دانشگاهی وارسی شود حوزهها مجبور میشوند دائماً خود را بروز نگهدارند و پاسخگوی مسائل و شبههای علمی روز باشند.
مسئول بسیجی دانشجویی دانشگاه فرهنگیان مشهد ادامه داد: علاوه بر این برخی از علوم و دروس (ویژه در دامنه علوم انسانی) هستند که در حوزههای علمیه سطح بهتری دارند و اساتید مجربتری در آن حیطه فعالیت میکنند و بالعکس. اگر این تبادل علم بین حوزه و دانشگاه بهصورت مفید اتفاق بیافتد، سطح علمی هر دو دائماً بالاتر میرود و نواقص هم را میپوشانند.
علوم حوزوی و دانشگاهی باید راهحلی مناسب برای مسائل مهم جامعه ارائه دهند
حسین نیا مطرح کرد: همانقدر که برای درصد کثیری از مردم تأیید دینیِ علوم مورد توجه است، برای قشر جوان و دانشگاهی تأیید علمی موارد دینی جذاب و درخور توجه است پس باید این ارتباط بین حوزه و دانشگاه ایجاد و حفظ شود. وحدت حوزه و دانشگاه یعنی وحدت علم و دین، صنعت و دین، فناوری و دین، سیاست و دین و خلاصه وحدت انسان امروزی با دین و شارع مقدسه.
وی عنوان کرد: همانطور که پیشتر گفتم علوم ما چه اسلامی چه انسانی و صنعتی و... باید به سمت نافع بودن برود، نه اینکه صرفاً بعد عملگرایی و اقتصادی را مدنظر قرار دهیم بلکه منظور این است که علوم موجود یا دردی از دنیای ما دوا کند یا آخرت ما و بیشتر به سمت کشف و حل مسائلی که امروز جامعه ما با آنها درگیر است و راهحلهای مناسبی برای آنها ارائه نمیشود، حرکت کنیم.
انتهای پیام/4144/
انتهای پیام/