پیشبینی بازار جهانی نانوفلزات تا سال 2020
به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا به نقل از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، در حال حاضر نانوفلزاتی نظیر نقره، طلا، تیتانیوم، پلاتینیوم و آهن استفاده میشوند. بخش اعظمی از بازار این بخش، در اختیار نانونقرهها قرار دارد.
نانوذرات آلومینیوم،کاتالیستهای بسیار اثربخشی هستند. این نانوذرات در سرامیک، افزودنیهای ضد آب، پوششها، دارورسانها، مواد زیستی و سیالات انتقال گرما استفاده میشوند. در حال حاضر تولید نانومواد در مراحل آغازین خود قرار داشته و رقابت در این حوزه کم است. همچنین نانوذرات نقره برای استفاده در ترانزیستورها، نیمههادیها و رساناها مناسب هستند.
بر اساس گزارش جدیدی که توسط شرکت ریپورت بایر منتشر شده است، در سال 2014 میلادی 32 سازمان تولیدی جهانی، در مجموع، 180 محصول خود را به بازار جهانی ارائه کردهاند. ایالات متحده آمریکا و چین دو تولیدکننده تجاری اصلی نانومواد مبتنی بر تیتانیوم هستند. نانومواد تیتانیوم عمدتا در صنعت هوا-فضا استفاده میشود.
در سال 2014 میلادی ارزش بازار جهانی نانومواد حدود 3.4 میلیارد دلار بوده است و انتظار میرود ارزش آن با نرخ رشد ترکیبی ناخالص سالانه 23.1 درصد تا سال 2020 میلادی، به 11.8 میلیارد دلار افزایش یابد. آمریکای شمالی در این بازار پیشگام بوده و در این زمینه دارای فعالیتهای تحقیق و توسعه گستردهای است.
شرکتهای BBI، تاناکا، مِتالور، بیو- گِیت، اُتو فایبر کرفت، باسف، آلتر اینترنشنال، آمریکن اِلمنت، EPRUI Nanomaterials، نانواسفرز، اِنتکنو، رینستِ، نانوونچر، ABC nanotech و Nanomas Inc از تولیدکنندگان اصلی نانوفلزات در دنیا هستند.
پتانسیل فزاینده بازار زیستپزشکی، افزایش تقاضای بخش هوا فضا، بازار حسگرها، ظهور بازارهای جدید ناشی از معرفی نانومواد در محصولات مختلف و سرمایهگذاریهای گسترده در تحقیق و توسعه نانوفلزات از جمله پیشرانهای اصلی بازار این بخش محسوب میشوند.
همچنین هزینه بالای تولید نانومواد، افزایش ملاحظات زیستمحیطی و مقررات زیستمحیطی سختگیرانه، از جمله چالشهای کلیدی پیشروی این بازار محسوب میشوند.
انتهای پیام/