دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

جزئیات سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور

سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور از اول دی ماه سال ۱۳۹۸ در همه دانشگاه‌های دولتی و غیرانتفاعی تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آغاز می‌شود.
کد خبر : 450584
AALI3598.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، برگزاری جشنواره قرآن و عترت دانشجویان ازجمله برنامه‌های دیرپایی است که در حوزه ترویج آموزه‌های دینی و قرآنی در دانشگاه‌ها به‌منظور فراهم آوردن زمینه‌ای جهت انس بیش‌ازپیش دانشجویان با کلام انسان‌ساز الهی و مفاهیم تعالی‌بخش آن و نشر و بسط فضای معنوی و عطرآگین قرآن و عترت در محیط دانشگاهی همواره مورد اهتمام مسئولین فرهنگی دانشگاه‌ها بوده است.


طبق دستورالعمل اجرایی جشنواره برگزاری مرحله دانشگاهی (بخش آوایی) جشنواره در دی و بهمن ماه سال‌جاری، آزمون رشته‌های حفظ بخش آوایی و نیز رشته‌های بخش معارفی، همزمان در تاریخ پنجم اسفندماه سال‌جاری ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ برگزار می‌شود و زمان دریافت تمامی آثار بخش‌های هنری، پژوهشی، فناوری و ادبی از نیمه دوم اسفند ماه تا پایان خرداد ماه سال‌جاری است.


بر اساس اعلام دبیرخانه مرکزی جشنواره، فایل های تلاوت (تحقیق و ترتیل) برگزیدگان مرحله دانشگاهی می‌بایست توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تا اول خرداد ماه سال‌جاری به دبیرخانه مرحله سراسری ارسال شود.


ارتقای سطح فرهنگ قرآنی و اسلامی و اعتلای اخلاق و ایمان دینی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، ایجاد انس و الفت بیش‌ازپیش دانشجویان دانشگاه‌ها با قرآن و عترت، تقویت و توسعه فضای معنوی و قرآنی در دانشگاه‌های سراسر کشور، ارج‌گذاری به فعالیت‌های قرآن و عترت و تشویق نخبگان دینی و قرآنی دانشگاه‌ها و شناسایی و معرفی استعدادهای برجسته قرآن و عترت دانشجویان به جامعه دانشگاهی ازجمله اهداف برگزاری جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور است.


هم‌چنین استفاده مناسب از استعداد و توانایی نخبگان قرآنی شرکت‌کننده در جشنواره و اعتلای فعالیت‌های محتوایی و جنبی جشنواره نیز از سیاست‌ها و رویکردهای سی و پنجمین دوره جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور هستند.


ستاد برگزاری جشنواره قرآن کریم دانشجویان با مسئولیت معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه متشکل از مدیر امور فرهنگی، نمایندگان دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دبیر کانون قرآن و عترت، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه، کارشناس قرآنی دانشگاه یا کارشناس امور کانون‌ها و مسئول روابط عمومی دانشگاه، بر اساس شیوه‌نامه اجرایی برگزاری مرحله دانشگاهی سی و پنجمین دوره جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور را عهده دارند.


 اعضای ستاد برگزاری جشنواره:


معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به‌عنوان رئیس ستاد


مدیرکل امور فرهنگی دانشگاه به‌عنوان دبیر ستاد


نماینده دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه


 دبیر کانون قرآن و عترت (ع)


 مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه


 کارشناس قرآنی دانشگاه یا کارشناس امور کانون‌ها


نماینده تمام الختیار روابط عمومی دانشگاه


وظایف ستاد برگزاری جشنواره قرآن و عترت در مرحله دانشگاهی


تصویب برنامه‌ها و نظارت بر حسن عملکرد دبیر و کمیته‌های مربوطه اعم از کمیته تبلیغات و روابط عمومی، کمیته اطلاع‌رسانی و ثبت‌نام، کمیته علمی، کمیته پشتیبانی، کمیته فرهنگی، کمیته مالی و...، اتخاذ تدابیر لازم به‌منظور فضاسازی گسترده تبلیغی و اطلاع‌رسانی در سطح دانشکده‌ها، خوابگاه‌ها و دیگر فضاهای پردیس دانشجویی و تعیین نوع و سطح جوایز در مرحله دانشگاهی از وظایف ستاد برگزاری جشنواره قران و عترت در مرحله دانشگاهی است.


داوطلب شرکت در جشنواره باید دانشجوی یکی از دانشگاه‌های تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مؤسسات آموزش عالی، غیردولتی، غیرانتفاعی و یا دیگر دانشگاه‌های وابسته به دستگاه‌های اجرایی باشد که احراز دانشجو بودن شرکت‌کنندگان بر عهده مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه است.


دفاتر امور فرهنگی دانشگاه‌ها به‌عنوان دبیرخانه برگزاری جشنواره هستند. دبیرخانه مرکزی سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت در اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مستقر است. این جشنواره در سطح دانشجویان در مقاطع مختلف کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری برگزار خواهد شد.


ملاک دانشجو بودن مخاطبان جشنواره قران و عترت، تنها در مرحله اول اعمال می‌شود، بنابراین اگر دانشجویی پس از حضور در مرحله دانشگاهی فارغ‌التحصیل شود می‌تواند در صورت برگزیده شدن در مراحل پایانی نیز شرکت کند.


انتهای  پیام/4084/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب