تبدیل پژوهشهای بنیادین به فناوریهای پیشرو از اولویت بالاتری برخوردار است
عبدالقادر بالیکچی در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا با اشاره به پیشرفتهای تحقیقاتی دانشمندان جهان اسلام در زمینههای هایتک گفت: مطالعات موثری درخصوص انرژیهای تجدیدپذیر، فناوریهای نگهداشت انرژی و پیل سوختی و ماشینهای مولد الکتریکی صورت گرفته است.
وی افزود: در حوزههای تولید، نگهداشت و توزیع انرژی تاکنون محصولات فناورانه بسیاری بهصورت پورتوتایپ تولید شده که بعضی از این محصولات در تمام دنیا کمنظیر و حتی بینظیر است.
بیشتر بخوانید:
مدیر مرکز تحقیقات انرژی توبیتاک ترکیه اظهار کرد: این مرکز بیش از پرداخت به مطالعات بنیادین، در حوزه فعالیتهای کاربردی و ساخت محصولات دانشبنیان متمرکز شده است چراکه امروز تبدیل پژوهشها به فناوریهای پیشرو از اولویت بالاتری برخوردار است.
بالیکچی با بیان اینکه دانشگاههای منطقه ظرفیت بالایی در تولید و بازارسازی محصولات انرژی دارند، بیان کرد: فناوریهای احصا شده دانشمندان جهان اسلام میتواند در قالب انتقال تکنولوژی و انتقال تجربه در سایر کشورهای منطقه نیز اجرا و عملیاتی شود.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاههای ایران دارای ظرفیتهای انسانی و زیرساختی بسیار ارزنده و قابلتوجهی هستند که تعاملات سازندهای از ماههای اخیر در راستای افزایش تبادلات علمی و فناوری شروع شده و تقویت میشود.
انتهای پیام/4116/
انتهای پیام/