حضور زنان دانشمند در دوره بعدی جایزه مصطفی(ص) افزایش مییابد
به گزارش خبرنگار علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا سورنا ستاری در حاشیه سومین آیین اعطای جایزه مصطفی (ص) در جمع خبرنگاران گفت: تا دو سال آینده اتفاقات که دور چهارم جایزه مصطفی(ص) برگزار میشود اتفاقات بسیاری در این حوزه علم و فناوری خواهد افتاد. در این دو سال تبادلات زیادی در حوزه علم و فناوری میان کشورهای اسلامی و برگزیدگان جایزه صورت میگیرد.
بیشتر بخوانید:
فناوری ایران، نوید تحول عظیمی در کیفیت تشخیص سرطان را به جهانیان میدهد
وی افزود: امیدواریم در دوره آینده مشارکت زنان دانشمندان در جایزه مصطفی(ص) پررنگتر شود. یکی از حوزههای تخصصی این دوره سوم جایزه به افزایش و توانمندسازی بانوان در علم و فناوری اختصاص یافته است. یکی از اهداف جایزه مصطفی(ص) افزایش حضور و فعالیت زنان دانشمند در کشورهای اسلامی است.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان کرد: جایزه مصطفی(ص) میتواند در سالهای آینده اتفاقات خوبی را به ارمغان بیاورد. هر بار که این جایزه برگزار میشود کارگاهها و رویدادهای علمی مختلفی اتفاق میافتد که همکاری میان کشورهای اسلامی را توسعه میدهد.
ستاری افزود: بنیاد جایزه مصطفی(ص) بعد از برگزاری دوره اول جایزه به طور جدی در حال پیگیری است تا زمینههای مورد نیاز برای افزایش حضور زنان دانشمند در کشورهای اسلامی را فراهم کند. در سالهای آینده تمرکز بنیاد جایزه مصطفی(ص) روی زنان مسلمان کشورهای اسلامی خواهد بود و تا سال 2021 که دور چهارم جایزه مصطفی(ص) برگزار میشود ارتباطات میان کشورهای اسلامی همچنان گسترش پیدا کند.
وی مطرح کرد: منابع تأمین جایزه مصطفی(ص) تنها از منابع وقف ایران تأمین نمیشود و بسیاری از کشورهای اسلامی در آن سهیم هستند. بنابراین پشتیبانی مالی مناسبی برای توسعه روابط کشورهای جهان اسلام در حوزه علم و فناوری وجود دارد.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/