دولت نقشی در تامین مالی جایزه مصطفی(ص) نداشته است/ حضور بیش از 100 نفر از دانشمندان جهان اسلام
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مهدی صفارینیا در نشست خبری سومین دوره اعطای جایزه مصطفی(ص) که پیش از ظهر امروز در پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری جهاد دانشگاهی اظهار کرد: جایزه مصطفی به دنبال همافزایی و ارتقای علم و فناوری در جهان اسلام است. بالاترین حرکت بنیاد علم و فناوری، برگزاری دوسالانه جایزه مصطفی است.
وی افزود: برنامههای مختلفی توسط این بنیاد در سراسر جهان برگزار میشود. دهها نفر در کشورهای مختلف در قالب سفیران مصطفی به پیادهسازی علم و فناوری اسلامی میپردازند.
دبیر شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی(ص) بیان کرد: سومین دوره اعطای جایزه مصطفی(ص) روز دوشنبه 20 آبان در تالار وحدت برگزار میشود و از برگزیدگان تجلیل خواهد شد.
صفارینیا گفت: بیش از 100 نفر از 30 کشور در سومین جایزه مصطفی(ص) حضور دارند و هفته علم و فناوری مصطفی از شنبه 18 آبان آغاز میشود.
وی خاطرنشان کرد: موضوعات نشست تبادل تجربیات کشورها از زیر مجموعه برنامههای جایزه مصطفی(ص)، سلامت، آب، انرژی و نقش بانوان در علم و فناوری است. همزمان با هفته مصطفی، چهارمین نشست آشنایی با صنایع و دستاوردهای علمی هفته آینده برگزار میشود و 40 شرکت کننده از 12 کشور حضور دارند.
دبیر شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی(ص) عنوان کرد: عالیترین نشان جهان اسلامی روز 20 آبان به برندگان علم و فناوری جهان اسلام اعطا میشود. استفاده از ظرفیتهای علمی و فرهنگی کشور از دیگر برنامههای این همایش برای مهمانان خارجی بهشمار میرود که بازدید از پارک علم و فناوری پردیس یکی از این موارد است.
صفارینیا بیان کرد: خیرین و شرکتهای مختلف مشارکت بسیاری در تامین مالی جایزه مصطفی(ص) دارند و دولت نقشی در تامین مالی جایزه مصطفی(ص) نداشته است. از خیرین علاقهمند حوزه علم و فناوری دعوت میکنیم که به این جشنواره کمک کنند. 390 میلیارد ریال تاکنون از طریق خیرین به صندوق نیکوکاری جایزه علم و فناوری مصطفی اعطا شده است.
انتهای پیام/4118/
انتهای پیام/