آهسته راه رفتن در سن 45 سالگی نشان پیری است!
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سرعت راه رفتن یا همان سرعتی که فرد قدم میزند، مدتها است که بهطور مؤثر بهعنوان نشاندهنده سلامت عصبی و فیزیولوژیکی در افراد مسن مورد استفاده قرار میگیرد. یک مطالعه جالب برای اولین بار است که نشان میدهد سرعت راه رفتن نیز میتواند یک اندازهگیری مؤثر در پیری بیولوژیکی باشد.
تری موفیفت، محقق ارشد این پژوهش میگوید: پزشكان بر این باورند افرادی که در سنین بالا آهسته راه میروند طول عمر کمتری نسبت به افرادی که باسرعت بالا پیادهروی میکنند دارند.
وی ادامه داد: اما این مطالعه دوره را از سالهای پیشدبستانی گرفته تا میانسالی پوشانده است و دریافتند که پیادهروی آهسته یک مسئله علامت مشکل برای دهها سال قبل از سالخوردگی است.
دادههای بهکاررفته در تحقیق از مطالعه طولی تأثیرپذیر که بهعنوان مطالعه بهداشت و توسعه چند رشتهای Dunedin شناختهشده است، حاصل میشود. از اوایل دهه 1970 به تعداد 904 فرد که در حال حاضر 45 سال سن دارند برای سرعت راه رفتن مورداندازهگیری قرارگرفتهاند.
پژوهشگران با بررسی اینکه آیا سرعت راه رفتن در میانسالی میتواند نشانههای زودرس پیر شدن بیولوژیکی را منعکس کند یا خیر، آیا سرعت کند راه رفتن در میانسالی میتواند با عملکرد ضعیف عصبی در دوران کودکی مرتبط باشد موردبررسی قرار دادهاند.
این مطالعه ارتباط مستقیمی را بین سرعت راه رفتن کندتر و شاخصهای جسمی و بیولوژیکی پیر شدن سریع نشان داده است. کمترین استفاده از واکرها در سن 45 سالگی تغییرات ساختاری مغز را نشان میدهد، سرعت راه رفتن نهتنها علامت نزولی برای افراد سالمندان است بلکه میتواند نشاندهنده پیری بیولوژیکی تسریع شده برای افراد میانسال باشد.
این تحقیق همچنین از همبستگی بین آزمایش عصبی شناختی در سن سهسالگی و سرعت راه رفتن در سن 45 سالگی پرده برداشته است. این انجمن توانسته است از آزمون در دوران کودکی استفاده کند تا بتواند 40 سال بعد سرعت پیادهروی فرد را بهطور دقیق پیشبینی کند.
از دیدگاه بالینی، تحقیقات نشان میدهد که سرعت راه رفتن ممکن است یک شاخص مفید برای نگرانیهای سلامتی در بزرگسالان باشد و این تنها مطالعهای نیست که از راه رفتن بهعنوان یک ابزار جدید تشخیصی استفاده کند. تحقیقات اخیر نشان داد که تحلیل راه رفتن میتواند انواع مختلفی از زوال عقل را در مراحل اولیه کاهش شناختی شناسایی و حتی قبل از بروز علائم وخیم بینایی، گلوکوم را تشخیص دهد.
انتهای پیام/4108/
انتهای پیام/