روغن ماهی خطر وقوع حمله قلبی را کاهش میدهد
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اسلش گیر، انجمن یائسگی آمریکای شمالی در پروژه تحقیقاتی جدید خود به بررسی مزایای روغن ماهی و ویتامین دی و ارتباط آنها با بیماریهای قلبی عروقی و سرطان پرداختند.
همواره توصیه میشود که بیماران مبتلا به سرطان و بیماریهای قلبی عروقی، روغن ماهی و ویتامین دی مصرف کنند اما دلیل علمی آن تاکنون مشخص نبود. بنابراین گروه تحقیقاتی انجمن یائسگی آمریکای شمالی به تحقیقات بیشتر در این خصوص پرداخته است.
مطالعه جدید که شامل جمعیت آماری 26 هزار نفری میشود، حاکی از آن است که مصرف ویتامین دی و اسیدهای چرب دارای امگا3 میتواند خطر وقوع حمله قلبی و مرگ ناشی از سرطان را تا میزان قابلتوجهی کاهش دهد. اسیدهای چرب حاوی امگا3 معمولاً در محصولات استخراجشده از روغن ماهی پیدا میشوند.
به گفته گروه تحقیقاتی، روغن ماهی حاوی مادهای است که منجر به کاهش قابلتوجه میزان وقوع حمله قلبی در انسان میشود. احتمال وقوع حمله قلبی در افرادی که به اندازه کافی ماهی مصرف نمیکنند نسبت به دیگران بیشتر است. بنابراین گنجاندن ماهی در رژیم غذایی میتواند وقوع حمله قلبی در افراد را کاهش دهد. مزایای مثبت مصرف ماهی در شرکتکنندگان آفریقایی آمریکایی بیشتر از نژادهای دیگر بود.
براساس یافتهها، مصرف ویتامین دی نیز مزایای فوقالعادهای برای افراد مبتلا به سرطان دارد. درواقع ویتامین دی میزان مرگ ناشی از سرطان را به طور قابلتوجهی کاهش میدهد.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/