دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 شهريور 1398 - 10:43
آنا گزارش می‌دهد؛

معمای اخراج اساتید انقلابی از دانشگاه/ آیا استاد حامی فتنه جذب دانشگاه علامه طباطبایی می‌شود؟

شنیده‌ها حاکی است که برخی از مسئولان دانشگاه علامه طباطبایی به دنبال حذف اساتید انقلابی از دانشگاه هستند تا حامیان فتنه 88 را جایگزین آن‌ها کنند!
کد خبر : 413760
ggg.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دانشگاه علامه طباطبایی یکی از مراکز آموزشی مهم و اثرگذار در سطح کشور بوده و دانشکده علوم ارتباطات این دانشگاه با داشتن نخبگان علمی به عنوان قطب تربیت‌کننده نیروهای رسانه‌ای محسوب می‌شود.


برخی به دنبال جذب استاد حامی فتنه در دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی هستند


برخی جریان‌های سیاسی به دنبال اثرگذاری بر روی دانشجویان دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی هستند تا منافع حزبی خود را پیش ببرند، در همین راستا حذف اساتید انقلابی را که الگو و پرورش‌دهنده دانشجویان هستند، در دستور کار خود قرار داده‌اند. فشارهای بسیاری در خارج از دانشگاه به مسئولان وارد می‌‌شود تا استاد حامی فتنه ۸۸ که از دانشگاه دیگری اخراج‌ شده را به عنوان عضو هیئت علمی دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی جذب کنند.



به نظر می‌رسد حذف یک استاد ارزشی که بیش از ۲۰ سال سابقه فعالیت دارد با برنامه‌ریزی صورت گرفته است. 


نامه انتقادی دانشجویان دانشگاه علامه در خصوص برخورد با اساتید انقلابی


جمعی از دانشجویان دانشکده ارتباطات در اعتراض به اقدام مسئولان دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص برخورد با اساتید انقلابی در بیانیه خود تأکید کردند: « علوم انسانی یکی از عرصه‌های حساس فعالیت‌های علمی و علوم ارتباطات در زمره تأثیرگذارترین رشته‌های آن است. غفلت و بی‌توجهی در این زمینه‌ها و در کنار رواج منابع و مضامین غیربومی و رواج اندیشه‌های غربی که تنها از توسعه این رشته‌ها جلوگیری می‌کند باعث یأس و ناامیدی فعالان، اساتید، دانشجویان و پژوهشگران این عرصه نیز می‌شود. تأکید به فرمایش‌های مقام معظم رهبری راهگشاست. یکی از محورهای اصلی بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با اساتید و دانشجویان در سال‌های اخیر بحث علم است به طوری که ایشان ۱۳ بهمن ۱۳۸۸ در دیدار با اساتید دانشگاه تهران فرمودند: علم، قدرت است. البته ۸ خرداد امسال نیز در دیدار اساتید، امید را یک شرط اساسی برای پیشرفت دانستند و تأکید کردند امروز یک جریانی در داخل و خارج کشور برای دمیدن روح یأس به جای دمیدن روح امید وجود دارد. به زعم ما جمعی از دانشجویان دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی، ردپای این جریان در دانشکده ما مشهود است».


دانشجویان در ادامه بیانیه می‌نویسند: «مدعای این ادعا نیز نحوه برخورد با برخی اساتید انقلابی است که به انحاء مختلف با آن‌ها برخورد و از حضورشان در دانشکده ممانعت می‌شود. همچنین با به‌کارگیری برخی افراد معلوم‌الحال که گرایش‌های ضدنظام و انقلاب اسلامی نیز دارند، ارزش‌های دینی و انقلابی و بعضاً انسانی را در کلاس‌های درس به سخره گرفته و به ترویج اندیشه‌های عناصر مورد حمایت ضد انقلاب در دانشگاه به واسطه حامیان جریان فتنه و سلطنت‌طلب می‌پردازند. بهتر است مسئولان ذی‌ربط قدری به خود بیایند و دست از کارشکنی در روند حفظ و جذب این اساتید و مسیر علم‌آموزی دانشجویان بردارند و نتایج را ملاحظه کنند که بزرگترین دانشگاه علوم انسانی کشور، نه‌تنها در راستای بیانیه گام دوم انقلاب و روند پیشرفت حرکت نمی‌کند بلکه اصول اولیه انسانی را هم دستمایه منافع جناحی و تسویه حساب شخصی قرار داده است. برخی اساتید دانشکده‌های مختلف دانشگاه علامه طباطبایی که به سبب ارزشی و انقلابی بودن، مورد علاقه دانشجویان هستند به بهانه‌های واهی، حتی با تهمت و تقلب مورد بی‌مهری مدیران دانشگاه قرار گرفته‌اند و بدون در نظر گرفتن حقوق حقه ایشان در سال‌ها فعالیت و جایگاه علمی و خدمات انجام‌شده به دانشگاه و نظام و انقلاب، از ادامه خدمت محروم شده‌اند و علی‌رغم پیگیری‌های مکرر ایشان و دانشجویان، هیچ مرجعی پاسخگو نیست و موضوع به صورت پاندولی از دانشگاه به وزارت علوم تحقیقات و فناوری و از وزارتخانه به دانشگاه ارجاع می‌شود. در پایان، ما دانشجویان ضمن تأکید بر حفظ عدالت و رعایت حقوق همه اساتید فارغ از طرز تفکر آن‌ها، خواستار پایان دادن به برخوردهای «گاز انبری» با اساتید انقلابی هستیم و امید داریم در فرصت باقی مانده تا آغاز ترم جدید تحصیلی نسبت به رفع مشکلات ساختگی و حفظ و جذب این اساتید اقدام شود»


حذف بی سروصدای اساتید انقلابی از دانشگاه علامه طباطبایی


همچنین امیرحسین طیبی‌فرد مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی در گفتگو با خبرنگار آنا می‌گوید: «دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی قطب بزرگ تربیت نخبه‌های رسانه‌ای کشور و تنها دانشکده مجزای علوم ارتباطات ایران محسوب می‌شود. این دانشکده پرورش‌دهنده جریان دانشجویی-رسانه‌ای کشور است و هرگونه خوراک فکری را می‌تواند توسط این دانشجویان به رسانه‌ها منتقل کند. برخی از مسئولان دانشگاه علامه طباطبایی به دنبال حذف زیرکانه و بدون سروصدای اساتید علمی و انقلابی دانشکده علوم ارتباطات این دانشگاه هستند. افرادی که تا چند سال پیش به رؤسای قبلی دانشگاه علامه طباطبایی گلایه می‌کردند که چرا دانشجو و استاد اخراج می‌کنید، حال خودشان بدون سروصدا به دنبال حذف اعضای هیئت علمی و متخصص و انقلابی هستند. کاهش ساعت تدریس اساتید انقلابی و تحقیر زیرکانه آنان موجب می‌شود که این اساتید مجبور به استعفا و یا انتقال به دانشگاه دیگری شوند. این دانشکده به دلیل اینکه افراد رسانه‌ای مختلف در آن حضور دارند، به طور طبیعی برای جریان‌های سیاسی مختلف حائز اهمیت است و برخی مسئولان دانشگاه به دلیل فشارهای مختلف سعی در ورود استاد دارای زاویه با انقلاب به دانشکده ارتباطات هستند و انقلابی‌ها را اخراج می‌کنند!»



با این همه مسئله به همینجا ختم نشد، یک مقام مسئول در دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی در گفتگو ‌با خبرنگار آنا، درباره حذف برخی از اساتید انقلابی می‌گوید: «حذف چند استاد از دانشکده ارتباطات صحت ندارد و فقط یک استاد دارای پرونده است و از حیطه دانشگاه خارج شده و مراجع ذی‌صلاح(وزارت علوم) در حال رسیدگی به پرونده این استاد ارتباطات هستند و از رسانه‌ها خواهش می‌کنم به این مسئله دامن نزنند! باید بررسی شود که منظور شما از استاد ارزشی و انقلابی چیست! حذفی در کار نبوده و اساتید مشغول کار هستند».


با این همه چنین مواضعی از مسئولان رده اولی دانشگاه علامه طباطبایی جای بررسی دارد که چرا برای یک استاد دانشگاه پرونده‌سازی انجام گرفت و درصدد عوض کردن وی هستند.


حال باید منتظر ماند و دید که معمای حذف اساتید انقلابی از دانشگاه علامه طباطبایی به دست چه کسی حل می‌شود؟


انتهای پیام/4107/۴۱۱۸/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان ۰ نظر
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۳
۰
آیا اصلا برای شما دانش استاد مگر مطرح است سیاست را همه جا دخالت دادید در ورزش در دانشگاه در بازار وتجارت در.... وخلاصه سیاست در نزد شماها یعنی در بازی شرکت دادن فقط انهایی که عقیده شان مانند شماست اصلا ایران یعنی هم اندیشان شما .اما ...
گوشتیران
قالیشویی ادیب