دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 شهريور 1398 - 12:52
دبیر علمی کمیته بانوان و علم و فناوری استپ:

هدف اصلی رویداد «استپ» رسیدن به توسعه پایدار اسلامی است

دبیر علمی کمیته بانوان و علم و فناوری استپ گفت: تأکید اصلی رویداد استپ بر همفکری و همکاری دانشمندان و نخبگان جهان اسلام برای رسیدن به توسعه پایدار اسلامی است. 
کد خبر : 413693
BS0K2530.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا مهناز ملانظری در نخستین نشست کمیته راهبردی ششمین برنامه تبادل علم و فناوری که صبح امروز در محل بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) برگزار شد، گفت: در حوزه زنان و علم و فناوری سه محوریت اصلی در نظر گرفته شده است. 


رئیس دانشگاه الزهرا بیان کرد: تاکید اصلی رویداد استپ بر همفکری و همکاری دانشمندان و نخبگان جهان اسلام برای رسیدن به توسعه پایدار اسلامی است. 


دبیر علمی کمیته بانوان و علم و فناوری افزود: در حوزه زنان حساسیت های زیادی وجود دارد و برنامه ریزی ها باید به نحوی صورت بگیرد که بیشترین استفاده را از حضور دانشمندان زن در کشورهای اسلامی گرفت.


در ادامه این مراسم محمد حسن سعیدی رئیس پژوهشکده علم و فناوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف نیز اظهار کرد:  حضور۸۵ دانشمند از جهان اسلام در کشور فرصت مغتنمی است. ایجاد شبکه‌سازی و ارتباط گیری در حوزه علم و فناوری بسیار مهم است.
دبیر علمی کمیته همبست آب و انرژی گفت: با توجه به تفکیک ناپذیری سه کلید  واژه آب، انرژی و محیط زیست پیشنهاد می‌کنم که محیط زیست نیز به حوزه همبست آب و انرژی افزوده شود.


وی افزود: رویداد استپ تاثیرگذاری  زیادی دارد  و جریان باقی مانده از آن می تواند آورده‌های زیادی برای کشور داشته باشد. در خصوص برنامه های ششمین دوره استپ باید تمرکز بیشتری روی جنبه های عملیاتی و اجرایی آن شود.


نشست خبری استپ


همچنین شهاب اسفندیاری دبیر علمی کمیته ارتباطات علم رویداد استپ در ادامه این نشست اظهار کرد: دانش عمومی‌سازی علم و تفهیم آن به عموم مردم امری بسیار مهم است. 


وی اظهار کرد: رسانه‌های علمی معتبر و مهمی در جهان فعالیت می‌کنند و در کشور نیز یه چنین رسانه‌هایی نیاز داریم.


نشست خبری استپ


محمد عبداللهی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر کمیته علمی سلامت رویداد استپ نیز در ادامه افزود: برای محور گفتگوها باید برنامه ریزی دقیق انجام شود تا حداکثر استفاده را از حضور نخبگان و دانشمندان جهان اسلام داشته باشیم. 


وی اظهار کرد: در حالی که بحث دانشگاه های نسل سوم و چهارم در کشور مطرح است، در دنیا دانشگاه‌های نسل پنجم و ششم نیز معرفی شده که مبنای آنها بر اساس محیط زیست و تاثیر کارهای انسان بر آن است.


انتهای پیام/4107/۴۰۲۱/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب