دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
جهانجونیا در گفتگو با آنا:

سواد رسانه‌ای تهديدهای فضای مجازی را به فرصت تبديل می‌کند

دبير بخش رسانه و فضای مجازی جشنواره فرهنگی و هنری دانش‌آموزان می‌گوید که سواد رسانه‌ای تهديدهای فضای محازی را به فرصت تبديل می‌کند.
کد خبر : 411622
a41dbf52-ed6d-4c11-94e2-e104d3667ede.jpg

شاپور جهانجونیا در گفتگو با خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا گفت: خدای را بسیار شاکر و سپاسگزاریم که هفتمين حضور بخش رسانه و فضای مجازی را در سی و هفتمين جشنواره فرهنگی هنری در سال «رونق توليد» در اردوگاه كشوری شهيد باهنر تهران شاهد هستيم. امیدواریم به حول و و قوّه الهی و با همکاری کلیه عوامل اجرایی، كارشناسان و مربيان عزيز و دانش‌آموزان گرامی بتوانیم بهترین و با کیفیت‌ترین جشنواره را برگزار کنیم.


وی اظهار کرد: امروزه با توجه به نیاز نسل نوجوان و جوان که باید ابزار و محتوای متناسب با عصر خود را داشته باشد توجه به این مهم یک ضرورت اساسی برای مسئولین کشور است. امید است با تولید آموزش‌های رسمی رشته‌های بازی‌های رایانه‌ای، وبلاگ‌نویسی و نشریات الکترونیکی، تحول اساسی در محتوا و سناریوهای با هویت، طراحی جذاب، پرهیجان و مؤثر با معیارهای ایرانی اسلامی، موجبات مباهات و افتخار ملی در این عرصه باشیم.


دبير بخش رسانه و فضای مجازی سی و ششمين جشنواره فرهنگی و هنری دانش‌آموزان سراسر كشور گفت: چه بخواهیم و چه نخواهیم، نه‌تنها همه ما از کاربران فضای شده‌ایم، بلکه فضای مجازی به موازات زندگی حقیقی، تاثیرات خود را بر محیط، رفتارها، باورها و روابط اجتماعی ما برجای گذاشته و چاره و گریزی جز پذیرش و مواجهه منطقی و هوشمندانه با آن نیست.


جهانجونیا گفت: از مصاديق فرصت در رسانه‌های تعاملی و فضای مجازی، صداقت – دين محوری – رعايت انصاف، ظلم ستيزی، مستدل بودن و از مصاديق تهديد در شبكه‌های اجتماعی و فضای مجازی، دروغ‌پراكنی، شايعه‌پراكنی، سخنان اغواگرايانه، اهانت، فريب‌كاری و شبهه‌افكنی، گسترش فحشا و منكرات و فراموشی یاد خدا است.


وی افزود: مصونیت بخشی است که می‌تواند ما را در برابر تهدیدات مقاوم کند، بنابراین ضرورت دارد در برابر تمامی فناوری‌های نوین از جمله فضای مجازی و ابعاد تهدید و آسیب‌ساز آن خود را واکسینه کنیم و این مهم نیازمند افزایش شناخت، سواد رسانه‌ای، برنامه‌ریزی راهبردی و درک درست فرصت‌ها و تهدیدات این عرصه است.


دبير بخش رسانه و فضای مجازی سی و ششمين جشنواره فرهنگی و هنری دانش‌آموزان سراسر كشور عنوان کرد: در جشنواره امسال از تعداد 45 هزار نفر دانش‌آموز شركت‌كننده مدارس كشور در رقابت‌های مراحل مدرسه، منطقه و استان در رشته‌های رسانه و فضای مجازی ، تعداد 454 نفر دانش‌آموز در قالب 138 نفر در رشته وبلاگ، 178 نفر در رشته نشريه الكترونيك و 138 نفر در رشته بازی‌های رايانه‌ای به مرحله كشوری راه يافته‌اند.


جهانجونیا گفت: در دوره پسران تعداد 42 نفر در رشته وبلاگ، 44 نفر در رشته نشريه الكترونيك و 30 نفر در رشته بازی‌های رايانه‌ای، و در مجموع تعداد 116 نفر ضمن شركت در كارگاه‌های آموزشی توسط اساتيد و مدرسين تراز اول كشور، در فضای سالم و علمی به رقابت پرداخته و رتبه‌های اول تا سوم كشوری در هر رشته اعلام می‌شود.


 انتهای پیام/4072/4104/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب