حذف واژه شهید از کنار نام شهدا توهین به خانوادههای شاهد است
حمید بهمنی در گفتگو با خبرنگار حوزه حماسه و مقاومت گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا درباره نقش رسانهها و حضور خبرنگاران در دوران دفاع مقدس گفت: بیشک یکی از مهمترین گروههایی که در دوران دفاع مقدس توانستند رشادت و از خود گذشتگی رزمندگان اسلام را به تصویر بکشند و برای نسلهای بعدی نیز به نمایش بگذارند خبرنگاران، عکاسان، تصویربرداران و گزارشگران رسانهها بودند که مانند یک رزمنده در خط مقدم جبهه حضور داشتند با این تفاوت که دوربین و میکروفون تنها سلاحشان بود.
وی بیان کرد: تصاویر، عکسها و مصاحبههایی که از دوران دفاع مقدس به جای مانده، تاریخ مصور ایثار و از خودگذشتگی نسلی است که برای حفظ نظام و اسلام از تمام هستی و آسایش و آرامش خود گذشته است. چه بسیار لحظات شهادتی که به وسیله دوربین ثبت و ضبط شده است که نسل امروز با نگاه کردن به آنها میتواند درک کند که برای این آسایش و آرامش هزینههای گزافی پرداخت شده است.
این رزمنده دفاع مقدس و تصویربردار چهار جنگ جهان که خود نیز در حمله آمریکا به عراق در اثر انفجار بمب آلوده به مواد رادیواکتیو از ناحیه دو چشم و ریهها جانباز شده است، بیان کرد: از آنجایی که توانستم در چهار جنگ بزرگ دنیا حضور داشته باشم باید بگویم؛ فرهنگ حاکم بر دفاع مقدس، این جنگ را با تمام جنگهای دنیا متفاوت کرده است.
بهمنی ادامه داد: در دفاع مقدس فرهنگ ایثار و شهادت حاکم است و همین فرهنگ شهادت و نام شهید است که نظام مقدس جمهوری اسلامی را پا برجا نگاه داشته است و یقیناََ زمانی اگر دشمنان اسلام و ایران به دنبال نابودی نظام اسلامی ما باشند در اولین حرکت میخواهند نام و فرهنگ شهید را از کوچهها و محلهای ما پاک کنند.
وی تأکید کرد: اکنون متأسفانه اقداماتی از سوی بعضی سازمانهای شهری دیده میشود که دقیقاََ در جهت اهداف دشمن حرکت میکنند. یکی از این اقدامات حذف واژه مقدس «شهید» است. در بسیاری از کوچههای مناطق یک شهرداری تهران در طرح تعویض تابلوی نام کوچهها و خیابانها واژه شهید از کنار اسم شهید حذف شده است و نام شخصی که شهید شده است، به تنهایی در تابلو نوشته شده است. حذف واژه شهید از کنار نام شهدا توهین به خانوادههای شاهد است.
بهمنی یادآوری کرد: عاملان این کار در ابتدا باید بدانند این واژه مقدس و وزین شهید است که به نام افراد بها و ارزش داده است و اگر کوچهای به نام فردی نامگذاری شده است تنها به این علت است که این فرد به درجه رفیع شهادت نائل شده است. حذف واژه شهید، در واقع گرفتن شأنی مقدس از فردیست که تمام هستی خود را برای اسلام و ایران فدا کرده است.
وی تصریح کرد: جانبازان و خانوادههای شاهد هرگز برنمیتابند که شأنیت آسمانی شهید از نام همرزمان و فرزندانشان گرفته شود. مسئولان فرهنگی باید پروژه نفوذ فرهنگی را که بارها از سوی مقام معظم رهبری بر آن تأکید شده است را جدی بگیرند و از تکرار این گونه اقدامات ضدفرهنگی که در واقع در جهت اهداف دشمنان نظام و انقلاب است جلوگیری کنند.
انتهای پیام/4072/4100/
انتهای پیام/