تولید ثروت بر پایه اقتصاد دانشبنیان بسترسازی شود/ توسعه فناوری نانو مصداق شکوفایی علمی جهان اسلام است
سعید سرکار در گفتگو با خبرنگار علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در خصوص کارگروه عمومی جایزه مصطفی(ص) گفت: جایزه مصطفی(ص) در سه حوزه تخصصی نانو، بایو و ICT و حوزه عمومی به دانشمندان جهان اسلام تعلق میگیرد. کارگروه عمومی موضوعات مختلفی را پوشش میدهد که شامل ریاضی، علوم شناختی، اقتصاد، بانکداری اسلامی و علوم پایه میشود.
وی افزود: کارگروه عمومی به دلیل ماهیت چندگانهای که دارد تنها کارگروه جایزه مصطفی(ص) است که زیرگروههای تخصصی مختلفی دارد و داوری آن باید با دقت و عدالت فراروانی انجام شود.
رئیس کارگروه عمومی جایزه مصطفی(ص) تصریح کرد: فرد یا پرونده متناسب با موضوع مطروحه در یکی از زیرگروههای تخصصی قرار میگیرد تا ارزیابی شود. نخبگان شاخص از رشتههای تخصصی نیز دعوت شده به گروههای عمومی میآیند و توسط شاخصهای ویژه جایزه مصطفی(ص) ارزبایی میشوند.
رئیس ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در خصوص بازگشت جهان اسلام به دوران طلایی شکوفایی علمی خاطر نشان کرد: استراتژیهای مختلفی برای محقق شدن این امر وجود دارد که میتواند منجر به رشد جهانی کشورهای اسلامی در حوزه علم و فناوری، ایجاد رقابتهای سالم علمی و الگوسازی در جوامع شود.
سرکار گفت: با بسترسازی در حوزه اقتصاد دانشبنیان میتوان زمینه مناسب برای تولید ثروت از علم و فناوری را ایجاد کرد. باید راهی برای اتصال تولید علم و فناوری و تولید ثروت در کشور ایجاد شود.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/