مصرف ماهی خطر ابتلا به سرطان روده را کاهش میدهد
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از تلگراف، سرطان روده چهارمین سرطان رایج در جهان است. حال مطالعات دانشمندان حاکی از آن است که مصرف سه وعده ماهی در هفته میتواند خطر ابتلا به سرطان روده را کاهش میدهد.
دانشمندان با بررسی تقریباً نیم میلیون نفر به این نتیجه رسیدند افرادی که به صورت مرتب ماهی مصرف میکنند 12 درصد کمتر از دیگران به سرطان روده مبتلا میشوند.
مصرف ماهیهای چرب مانند ماهی خالخالی، آزاد و شاه ماهی به دلیل خواص ضدالتهابی اسیدهای چرب امگا3 خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد و مانع از افت فعالیت مغز میشود.
دانشمندان در یک مطالعه جدید به بررسی ارتباط میان مصرف ماهی و ابتلا به سرطان روده در جمعیتهای بزرگ پرداختهاند. دانشمندان برای 15 سال 476 هزار و 160 نفر از سراسر اروپا را تحت نظر گرفتند.
براساس نتایج این مطالعه، مصرف ماهی میتواند مانع از ابتلا به سرطان روده شود. مصرف ماهی بدون چربی و ماهی چرب میتواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهد. گفتنی است که هیچ ارتباطی میان مصرف صدف و کاهش خطر ابتلا به سرطان وجود ندارد.
انتهای پیام/4107/4021/پ
انتهای پیام/