دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد:

دانشگاهیان باید زوایای فتنه 88 را در جامعه تبیین کنند

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاهیان باید قضایای فتنه 88 را روایت کنند و دانشگاه به‌عنوان یک مرکز قدرت نرم آینده‌نگری کند.
کد خبر : 404482
1.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، رضا نصیری عصر امروز در اختتاميه جشنواره سراسری هنر، ادبیات و پژوهش «روایت فتنه» در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این جشنواره به قالب و موضوع مهمی پرداخته است که مقام معظم رهبری نیز تأکیدات فراوانی در این راستا دارند.


وی افزود: پس از سرنگونی رژیم پهلوی و پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی اولین فتنه در جمهوری اسلامی در اوایل دهه شصت توسط سید کاظم شریعتمداری اتفاق افتاد. در دهه شصت چندین فتنه اتفاق افتاد و همچنین در دهه هفتاد نیز روزنامه‌های زنجیره‌ای و قضایای 18 تیر و اتفاقات زنجیره‌ای در رأس اتفاقات بود.


مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: مهم‌ترین فتنه‌ای که جمهوری اسلامی را تا گردنه‌های خطر سوق داد و جریان‌هایی برعلیه نظام و دین اسلام شکل گرفت، مسائل پیرامون پس از انتخابات سال 88 بود.


نصیری بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران از معدود کشورهایی است که انتخابات در آن به دست مردم انجام می‌گیرد و آقایان قبلی و حامی جریان فتنه با همین سازوکار به ریاست جمهوری رسیده بودند. قوانین انتخابات در جمهوری اسلامی به دست بعضی از همین دوستانی تصویب شده است که خود مقطعی در مجلس شورای اسلامی حضور داشتند.


وی عنوان کرد: مقام معظم رهبری در بحبوحه قضایای بعد از انتخابات نیز مدارک ادعای تقلب را از نامزدهای معترض مطالبه کردند که ادعاهای این نامزدها بی‌اساس بودند. مقام معظم رهبری حتی دلسوزانه دستور دادند تعدادی از صندوق‌های انتخابات بازشماری شود ولی هیچ یک از معترضان جریان فتنه حاضر به پاسخگویی نبودند.


مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه‌ها همواره در فعالیت‌های سیاسی کشور نقش بسیار مهمی ایفا کرده‌اند. جریان‌های حزب‌اللهی و مردمی مقابله و ایستادگی جانانه‌ای در مقابل فتنه و فتنه‌گران نشان دادند. پیروز فتنه 88 دانشجویان و بسیجیان دانشگاه‌ها بودند، هرچند که استادان دانشگاه بهتر از این هم می‌توانستند عمل کنند.


نصیری ادامه داد: بصیرت بی‌بدیل و جانانه دانشجویان حزب‌اللهی موجب شد که جریان فتنه تا سال گذشته هیچ فعالیتی در دانشگاه تهران نتواند انجام دهد. عاشورای 88 یکی دیگر از نقاطی بود که جریان فتنه قصد ضربه به نظام را داشت که موفق نشد.


وی خاطرنشان کرد: جریان فتنه ادعای خط امامی بودن داشتند ولی با پاره کردن نقوش امام خمینی و پرچم‌های امام حسین علیه خط انقلاب عمل می‌کردند. دانشگاهیان باید قضایای فتنه 88 را روایت کنند و دانشگاه به‌عنوان یک مرکز قدرت نرم آینده‌نگری کند و برای فتنه‌های آینده کار علمی و پژوهشی انجام دهد.


انتهای پیام/4107/۴۱۱۶/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب