دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 اسفند 1398 - 16:00
سرو بلند انقلاب 23/ خالق یک اثر هنری از شهید سلیمانی در گفتگو با آنا:

اثر «معراج» نشان‌دهنده بالا بردن «دست سردار سلیمانی» توسط دو کبوتر است/ لزوم سرمایه‌گذاری در رشته نگارگری برای ارتقای خلاقیت دانشجویان هنر

یک دانش‌‌آموخته کارشناسی ارشد تصویرسازی دانشگاه شاهد گفت: اثر «معراج» نشان‌دهنده دست به جا مانده سردار سلیمانی پس از شهادت است که توسط دو کبوتر سپیدبال به آسمان می‌رود و تداعی‌کننده حس پاک و معنوی است.
کد خبر : 476668
۲۰۲۰۰۳۱۸_۱۷۵۳۳۸.jpg

مهناز عبدالملکی در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به برگزاری کارگاه خلق آثار هنری شهید حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد(ویژه) هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان اظهار کرد: نام اثری که بنده در این کارگاه نقاشی کردم، «معراج» است و در آن خورشید قرار دارد که در پشت کوهساران و در آسمانی رنگین در حال غروب کردن بوده و نشان‌دهنده شهادت سردار سلیمانی است‌.




بیشتر بخوانید:


اثر «جاءالحق و زهق الباطل» نشان‌دهنده آرامش «حاج قاسم سلیمانی» در برابر چهره کریه ترامپ است/‌ضرورت تقویت خلاقیت هنری در دانشجویان‌ رشته‌ هنر




وی افزود: در این اثر، دستی که بعد از شهادت حاج قاسم سلیمانی از ایشان به جا مانده مشاهده می‌شود که دو کبوتر سپید بال، آن را به آسمان و معراج الهی می‌برند و تداعی‌کننده حس پاک و معنوی است.



این دانش‌‌آموخته کارشناسی ارشد تصویرسازی دانشگاه شاهد با بیان اینکه دانشگاهیان باید به افزایش تولید آثار هنری در جامعه کمک کنند، گفت: اساتید و دانشجویان با شرکت در نمایشگاه‌های نقاشی، نگارگری، خوشنویسی، ساخت مجسمه، دیوارنگاری در سطح شهر، ساخت فیلم و انیمیشن و نوشتن مقالات علمی می‌توانند کمک شایانی به تولید آثار فاخر هنری کنند.
عبدالملکی تصریح کرد: مسئولان باید به هنر بها دهند، از هنرمندان حمایت کرده، بودجه‌ای در این زمینه لحاظ کنند و اختیار آنان وام قرار دهند تا این عزیزان بتوانند به کارآفرینی و تولید آثار هنری مشغول شوند؛ هنرمندان برای اینکه با خیالی آسوده دست به خلق آثار هنری بزنند نیاز به سرمایه دارند که باید از نظر مالی کاملا تامین شوند.
وی با اشاره به اینکه نگارگری، هنر اصیل ایرانیان است، تاکید کرد: باید در حفظ آثار نگارگری کوشید تا این هنر ارزشمند به دست فراموشی سپرده نشود و مسئولان مربوطه باید در این زمینه برای ارتقای خلاقیت دانشجویان هنر سرمایه‌گذاری کنند؛ مثلا در تلویزیون و دانشگاه‌ها در سطح وسیعی نگارگری آموزش داده شود، حتی انیمیشن‌هایی با ساختار و ترکیب‌بندی نگارگری ساخته شود تا این هنر کهن ایرانی در هنر امروزی تلفیق شود.
این هنرمند با بیان اینکه هنر باید در دانشگاه‌ها تقویت شود، افزود: برای تقویت هنر باید ابزار و وسایل کمک‌آموزشی مانند کتاب‌های علمی و پربار، فیلم‌های آموزش نقاشی، زندگی هنرمندان و ابزار و وسایل هنری به‌بهترین شکل در سطح دانشگاه‌ها فراهم شود؛ باید دانشجویان را علاقه‌مند به شرکت در نمایشگاه‌ها و ورک‌شاپ‌های فردی و گروهی کرد و جوایز ارزنده‌ای برای دانشجویان رشته‌های هنری در نظر گرفت تا این عزیزان تشویق به شرکت در محافل هنری شوند.
عبدالملکی خاطرنشان کرد: اساتید در دانشگاه‌ها از دانشجویان رشته‌های هنری دعوت کنند که در نمایشگاه‌ها و ورک‌شاپ‌ها شرکت کنند؛ همچنین برگزارکننده‌های محافل هنری با دانشجویان و هنرمندان با سابقه و ماهر تماس بگیرند و از آنان دعوت کنند تا شاهد هم‌افزایی و تعامل در بخش هنر دانشگاهی باشیم.
گفتنی است، کارگاه خلق آثار هنری تحت عنوان «سرو بلند انقلاب اسلامی» پیرامون ابعاد زندگی و شهادت سپهبد شهید قاسم سلیمانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد (ویژه) هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان با حضور هنرمندان برگزار شد.
آثار این هنرمندان در نمایشگاه «سرو بلند انقلاب اسلامی» در موزه هنرهای معاصر فلسطین واقع در خیابان طالقانی، خیابان شهید برادران مظفر، تقاطع بزرگمهر، شماره ۷۴ در معرض نمایش مردم و علاقه‌مندان به هنر قرار گرفت و استقبال خوبی از این آثار شد.
انتهای پیام/۴۱۱۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب