دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 خرداد 1398 - 03:12

استفاده از تکنولوژی‌های خلاق برای رفع نیازهای سلامت الکترونیک

مدیر شتاب‌دهی شتاب‌دهنده سلامت الکترونیک کارا گفت: از تکنولوژی‌های جدید و راهکارهای سریع و خلاق برای رفع نیازهای صنعت حوزه سلامت الکترونیک استفاده می‌کنیم.
کد خبر : 397503
ehealth.jpg

علیرضا بحرینیان در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا با اشاره به اینکه شتاب‌دهنده سلامت الکترونیک کارا در سال 97 تأسیس شده است، گفت: سلامت الکترونیک حوزه اصلی فعالیت این شتاب‌دهنده است. بهداشت و درمان، ژنتیک، تغذیه و امنیت غذایی، خدمات و محصولات دارویی، خدمات بیمه، محیط‌زیست، گردشگری سلامت، سلامت روان، تناسب‌اندام، اینترنت اشیا حوزه سلامت، تجهیزات پزشکی و آموزش ازجمله حوزه‌هایی است که این شتاب‌دهنده در آن فعالیت می‌کند.


وی مطرح کرد: هدف اصلی شتاب‌دهنده کارا سرمایه‌گذاری مالی و حمایت معنوی از ایده‌های حوزه سلامت الکترونیک است. ارائه فضای کار مشترک، منتورینگ، سرمایه‌گذاری، شبکه‌سازی و مشاوره ازجمله خدماتی است که به استارت‌آپ‌ها ارائه می‌دهیم تا رشد پیدا کنند، محصولات یا خدمات خود را تولید کنند و بتوانند وارد بازار کار شوند.


مدیر امور شتاب‌دهی در شتاب‌دهنده سلامت الکترونیک کارا  افزود: در سال‌های اخیر تکنولوژی و دانش در حوزه سلامت رشد قابل‌توجهی داشته است، از سوی دیگر کارآفرینان انگشت‌شماری وارد حوزه سلامت الکترونیک شده‌اند.


بحرینیان بیان کرد: سلامت الکترونیک در بستر IT و ICT یک سری خدمات به مردم و شهروندان ارائه می‌کند تا سطح کیفیت سلامت زندگی خود را ارتقا دهند. سلامت الکترونیک باعث می‌شود که مردم راحت‌تر به خدمات آن دسترسی داشته باشند.


وی اظهار کرد: شتاب‌دهنده سلامت الکترونیک کارا در حال حاضر 18 استارت‌آپ را تحت پوشش دارد که چهار مورد از آن‌ها وارد بازار کار شده‌اند. باقی تیم‌ها در حال طراحی یا تولید محصول هستند.


مدیر امور شتاب‌دهی در شتاب‌دهنده سلامت الکترونیک کارا افزود: «لایف اند می» در حوزه ژنتیک فعالیت می‌کند و داده‌های ژنتیکی افراد را تحلیل می‌کند و بر اساس آن گزارش سبک زندگی به کاربر ارائه می‌دهد. «فیت‌شیپ» نیز در حوزه سبک زندگی فعالیت می‌کند و بر اساس داده‌های ظاهری افراد و سابقه بیماری یک سری برنامه سبک زندگی در حوزه تغذیه و ورزش به کاربر ارائه می‌کند.


بحرینیان افزود: «تیم آوید» نیز در حوزه اطلاع‌رسانی و برگزاری رویدادهای مناسب فارغ‌التحصیلان علوم پزشکی فعالیت می‌کند. «فین‌تک مانیار» نیز در حوزه پرداخت دانگی مشغول به کار است که پلتفرم B2B دارد که زیرساخت مالی تیم‌های استارت‌آپی را فراهم می‌کند.


انتهای پیام/4021/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب